8 Απρ 2014

''ΕΛΕΓΧΕΙ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!
Τελικά η ''μαφία των σκουπιδιών'' της Πελοποννήσου είναι χωμένη παντού. Στήνουν διαγωνισμούς εις βάρος του Πελοποννησιακού λαού πλαστογραφούν σύμφωνα με τις καταγγελίες του...
Περιφερειακού συμβούλου κ.Γόντικα αποφάσεις του Περιφερειακού συμβουλίου διυσδύουν στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, μπουκώνουν με ''μαύρο χρήμα'' τοπικά ΜΜΕ, εκβιάζουν αιρετούς άρχοντες και ΜΜΕ που είναι απέναντι τους και δεν παρεμβαίνει κανείς. 
Ο βουλευτής Μεσηνίας Γ.Λαμπρόπουλος και κολλητός φίλος του Π.Τατούλη τηλεφωνεί σε τοπικούς παράγοντες για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του γνωστού παράγοντα της ΕΠΟ και υποψήφιου δημάρχου Οιχαλίας Α.Σταθόπουλου ο οποίος ελέγχετε από την δικαιοσύνη ως ύποπτος για τους στημένους πίνακες διαιτησίας μιας που η μαφία των σκουπιδιών των θεωρεί μεγάλο παίχτη και τον θέλει δήμαρχο για να μπορέσει να μετατρέψει την Οιχαλία σε μια απέραντη χωματερή.

Εισαγγελείς σιωπούν το Μαξίμου το ίδιο. 


Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ολόκληρος υπαρχηγός του πυροσβεστικού σώματος βγήκε στον BEST TV Μεσσηνίας για να μιλήσει για την ΕΔΕ που διετάχθη στον πυροσβέστη πρόεδρο του χωριού Καλλιρροή για τις γιούχες που έφαγαν Τατούλης και Νικολάκου στην εκδήλωση στο Ραμοβούνι. 

Λες και ο πρόεδρος του χωριού μπορεί να ελέγξει τους εκατοντάδες συμπολίτες του που είναι στα κάγκελα.    



Ο εκβιασμός σε όλο του το μεγαλείο. 

Τελικά την λύση θα την δώσει ο λαός της Οιχαλίας στις δημοτικές εκλογές που κάποιοι τους θεωρούν πρόβατα και πιστεύουν πως θα πάνε στην κάλπη και θα ψηφίσουν τους εκλεκτούς της μαφίας των σκουπιδιών.



Το DIMOTIKOSAFARI δεν θα υποκύψει στους τηλεφωνικούς εκβιασμούς. 


Είναι παρόν και θα συνεχίσει να είναι ακόμα και αν έχουμε την τύχη του αείμνηστου blogger Σ.Γκόλια με το troktiko.
 http://dimotikosafari.blogspot.gr/