8 Απρ 2014

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ


ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 300x136 Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ Τo ιδιαίτερο αυτό μόρφωμα των ακροδεξιών που δεν ευδοκιμούσε στη διακυβέρνηση Καραμανλή εχει βρει τη…δικαίωση του στην πολιτική ανοιξη του Αντωνη Σαμαρά.Το μόνον θετικό για την παράταξη ήταν ότι αφυπνίσθηκε η ...
Καραμανλικη πτέρυγα που φοβήθηκε οτι της αναλογούν ευθύνες που θα επιμερισθούν όταν έλθει η ώρα απο τη διατηρήση στην εξουσία ενος μορφώματος δήθεν νεοδημοκρατών.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν δημιούργησε φυσικά αυτό το μόρφωμα, αλλά το άφησε να αναπτυχθεί. Και το έπραξε στον αντίποδα της Χρυσής Αυγής για να έχει και αντισώματα όχι μόνον απέναντι στην ακροδεξια επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφωνόταν σιγά σιγά, αλλά και για να έχει αντισώματα απέναντι στον μεσαίο χώρο ως τάσης των Καραμανλικων.
Ειναι σαφές οτι οι Καραμανλικοι ως μετριοπαθείς δεν εβλεπαν που δεν έβλεπαν με καλό μάτι τον Αντωνη Σαμαρα και την παρέα της πολιτικης ανοιξης τώρα με την υπόθεση Μπαλτάκου ξεκινούν αγώνα -δεν ειναι τυχαία τα διάφορα άρθρα Καραμανλικών με βαθύτατο πολιτικό περιεχόμενο που συγκρούεται με τις πολιτικές και προσωπικές επιλογές Σαμαρά- εναντίον όλων αυτών που τους θεωρούν ξένα σώματα και ξένες ιδέες για την παράταξη.
Η ιστορια Μπαλτάκου δεν αφύπνισε μόνον τους Καραμανλικούς, αλλά δημιούργησε και εσωκομματικούς πυρήνες κριτικής και εσωκομματικό μέτωπο. Απλώς στο μετωπο δεν τολμά να ηγηθεί κανείς, αφού όλοι αναμένουν τον μεσσία…που προφανώς πάλι δεν θα θέλει να μπλέξει…

Κατηγορίες: politicsnews