28 Απρ 2014

Χρήστος Ζώης από Κομοτηνή: Να στείλουμε στην Ευρωβουλή ανθρώπους μαχητικούς που θα παλέψουν για εμάς και όχι εκπροσώπους της Τρόικα



Συνάντηση με φορείς της πόλης και ανταλλαγή απόψεων με δεκάδες πολίτες και επαγγελματίες της Κομοτηνής είχε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Απριλίου ο πρόεδρος της Νέας Μέρας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την “ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ” Χρήστος Ζώης.


Συνοδευόμενος από τους Θρακιώτες υποψήφιους Ευρωβουλευτές Κώστα Μιχελή (Ροδόπη) και Γιώργο Παντελίδη (Εβρος) διέσχισε δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες της Κομοτηνής στα πολυσύχναστα στέκια του κέντρου. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης όπου και έγινε δεκτός από έναν παλιό φίλο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Νίκο Αγγελίδη, συζητώντας για ώρα θέματα σχετικά με τις επιχειρήσεις και την Οικονομία της χώρας.

Τέλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ της πόλης όπου και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις θέσεις της “ΕΝΩΣΗΣ” για τα κυριότερα πολιτικά ζητήματα σχέσεων της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

“Είναι δυνατόν ένας Νίγκελ Φάρατζ, ο γνωστός Βρετανός ευρω-σκεπτικιστής Ευρωβουλευτής να υπερασπίζεται την Ελλάδα και να κάνει όλο τον πλανήτη να στέκεται στο πλάι μας και 21 Ελληνες Ευρωβουλευτές να μην ακούγονται τόσα χρόνια πουθενά;” αναρωτήθηκε για να συμπληρώσει: “Με την ψήφο μας στις Ευρωεκλογές στέλνουμε μηνύματα στους Ευρωπαίους εταίρους μας και αυτή την φορά έχουμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε με την ψήφο στην “ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ” να ξεκαθαρίσουμε πως φτάνει πια με την συκοφάντηση της χώρας μας παγκοσμίως και τα βάσανα που περνά ο λαός τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να στείλουμε στην Ευρωβουλή ανθρώπους μαχητικούς που να λειτουργούν ως αληθινοί εκπρόσωποι του ελληνικού λαού και όχι ως εκπρόσωποι της Τρόικα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η περιοδία του Χρήστου Ζώη συνεχίζεται αύριο στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με συναντήσεις και συνεντεύξεις σε Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα.