28 Απρ 2014

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχουμε ολοι !

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια  μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχουμε όλοι μας στις τοπικές κοινωνίες που ζούμε.

Ο θεσμός αυτός πρέπει να υπηρετεί, την  προώθηση της Παιδείας, του Αθλητισμού,  του Πολιτισμού ,την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και της  αλληλεγγύης.


 Να στηρίζει την.....
...Νεολαία με τα τόσα  προβλήματα που αντιμετωπίζει, μέσα  από τα προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και της  επαγγελματικής απασχόλησης.

  Να ενεργοποιήσει τομείς όπως αυτοί  της τεχνολογίας, της ενέργειας και των  σύγχρονων ανανεώσιμων πηγών αξιοποιώντας τα κοινοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ με  κυρίαρχο στόχο την βελτίωση του  περιβάλλοντος στην πόλη μας προς  όφελος όλων των κατοίκων.


 Να βελτιώσει της καθημερινές συνθήκες  διαβίωσης των κάτοικων σε κύρια  θέματα όπως αυτά του κυκλοφοριακού  και της ασφάλειας των κατοίκων.



 Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ  “Συμμαχία Πολιτώνγια την Νέα Σμύρνη” με επικεφαλής τον Νίκο Στέφο έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που  γνωρίζουν καλά τα προβλήματα και βρίσκονται μέσα στην κοινωνία της πόλης αυτής γνωρίζοντας παράλληλα και τους τρόπους , ώστε να διορθώσουν όλα αυτά που κάνουν δύσκολη την  καθημερινότητα του.



Εγώ προσωπικά αλλά και όλος ο συνδυασμός   μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη, να  βγάλουμε την πόλη μας , από το αδιέξοδο  που την έχει φέρει η τωρινή διοίκηση,  γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα που θα  αντιμετωπίσουμε.



 Η τόλμη και η όρεξη για δουλειά  υπάρχει σε όλους μας, μαζί με την  διάθεση για  καθημερνό ουσιαστικό  αγώνα την πόλη μας.



 Όπως ξεκινήσαμε όλοι μας απλοί δημότες με προτεραιότητα το  νοικοκύρεμα του δήμου έτσι αληθινά θα  παραμείνουμε κοντά στους συμπολίτες  μας, με σεβασμό και λύσεις στα κοινά  προβλήματα της Νέας Σμύρνης μας.




 ΛΟΓΙΣΤΗΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  
ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ