5 Απρ 2014

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.-Βγήκαν τα μαχαίρια… με στόχο τον Π. Λαλιώτη


Άστραψαν και βρόντηξαν πολιτευτές των
Ανεξαρτήτων Ελλήνων Αχαΐας στη συνεδρίαση της συντονιστικής Αχαΐας του κόμματος την περασμένη Τρίτη 1η Απριλίου στα καινούργια τους γραφεία στην οδό Γούναρη.
Και δεν αποτελούσαν οι «βροντές και οι αστραπές» πρωταπριλιάτικο ψέμα, και πώς να είναι άλλωστε (;), αφού οι φωνές των παρευρισκομένων στη συνεδρίαση ακούγονταν...
μέχρι το δρόμο!
Αιτία η εμφάνιση του πολιτευτή Τάκη Λαλιώτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν πως τα «κεντρικά» του κόμματος δεν είχαν ιδέα!
Ποια είναι όμως η ροή της ιστορίας; Πριν από ένα μήνα, στελέχη των ΑΝΕΛ από τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, οι κύριοι Νίκος Ντίνος, Δημήτρης Μπίσαλας και Θανάσης Μπέλτσος, βρέθηκαν στην Πάτρα και συναντήθηκαν με στελέχη και πολιτευτές του κόμματος για να συζητήσουν μεταξύ άλλων και το θέμα των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Εκείνο το βράδυ «έπεσαν» στο τραπέζι δύο ονόματα. Η υποψηφιότητα του εφοριακού και πολιτευτή του κόμματος Δημήτρη Χειμώνα και η άλλη του μουσικού και τηλεοπτικού παραγωγού Γιάγκου Ραυτόπουλου.
Η απάντηση που πήραν αμφότεροι οι υποψήφιοι ήταν πως οι υποψηφιότητες θα τεθούν προς συζήτηση στα κεντρικά όργανα του κόμματος και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η απόφαση. Πριν όμως ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ανακοινωθούν επίσημα οι αποφάσεις των οργάνων, ο Παναγιώτης Λαλιώτης αυτοπροτάθηκε και την Δευτέρα 31 Μαρτίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης. «Γέμισε δε τα χρονολόγια των φίλων του στο facebook με το βίντεο της υποψηφιότητάς του» μας είπε μέλος του κόμματος. Μάλιστα ισχυριζόταν πως υπάρχει δημοσκόπηση που τον φέρνει... στην δεύτερη θέση!
Αυτό ήταν αρκετό για να βρεθούν «στα κάγκελα» κάποιοι πολιτευτές και στελέχη, κατηγορώντας τον κ. Λαλιώτη πως χρησιμοποιεί την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη με μοναδικό στόχο την αναγνωρισιμότητά του ενόψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών και μάλιστα τον χαρακτήριζαν εν μέσω συνεδρίασης εγωιστή και υπερόπτη. Μέχρι και με τον διαγραφέντα βουλευτή Γιώργο Νταβρή τον «παρομοίαζαν»!
Το επεισόδιο στα γραφεία των ΑΝΕΛ είχε μεγάλη χρονική διάρκεια. Και όλα δείχνουν πως η υποψηφιότητα του κ. Λαλιώτη δεν θα έχει την στήριξη όλων (από τους ΑΝΕΛ). Η κατάσταση παραμένει ρευστή και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Πολλοί δεν καλούν τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να σφίξει τα λουριά όσων επιχειρούν να ξεφύγουν με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών!
 http://www.dete.gr/articles/204471