6 Απρ 2014

EΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


1 2  EΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΕίναι ξεκάθαρο οτι οι απόψεις που εξέφρασε ο Αντωνης Σαμαρας για τις αποκαλυψεις Μπαλτακου, εγιναν υπο το κρατος πανικου, καθως υποδαυλιζουν ηδη το ασχημο κλιμα που εχει διαμορφωθει.
Λογικα δεν στέκουν και πολιτικά ειναι απαράδεκτες.

Τι μας λεει ο Αντωνης Σαμαράς:»Δεν θα γίνει ρυθμιστής μία εγκληματική οργάνωση και την ευθεία που έχω χαράξει ,για την πατρίδα δεν την αλλάζω»
Ρυθμιστής της πολιτιτεύματος γενικώς και της ομαλοτητας ειδικότερα ,δέν θα γινει φυσικα η Χρυση Αυγή ,η εγκληματική οργανωση οπως την ονομάζει ο πρωθυπουργός και την οποια οργάνωση ψηφισαν 500.000 ελληνες.Ρυθμιστης εγινε ενας γραμματεας υπουργικου συμβουλιου.
Δεν ευθύνεται καμμία οργάνωση-προσφατα δικαστήριο αποφάσισε οτι ειναι νομιμη η παρακολουθηση με κασετες ,οταν προκειται για εγκληματική ενεργεια-για τις αποκαλύψεις Μπαλτακου.
Τι ειπε ο Μπαλτακος, το δεξι χερι του Σαμαρά;
Οτι η κυβερνηση χειραγωγει την Δικαιοσυνη, για να βαλει στην φυλακη του Χρυσαυγιτες.
Δεν ειπε…κατι νεο.
Παρα πολλοι ελληνες, περα των 500.000 που ψηφισαν την Χρυση Αυγή, πιστευαν και τωρα πιστεύουν ακραδαντα, οτι ο Αντωνης Σαμαράς θελησε να θεσει εκτος νομου την Χρυση Αυγή, για να κερδισει τα ψηφουλακια της και ταυτοχρονα να μειωσει τον αριθμο των βουλευτων που απαιτουνται για την ψηφιση ενος νομου ,μιας αποφασης του ,απο την βουλη.
Αυτο πιστευαν και αυτο πιστευουν, παρα πολλοι ελληνες.
Που σκοντάφτει το πραγμα και δέν ερχονται τα επανω κάτω;
Στην ανοητη αντιδημοκρατική και εξ ισου φασιστική και πανω απο καθε εννοια Δικαιου ,προπαγάνδα ,οτι οσοι στηριζουν την αποψη που προαναφεραμε, ειναι φασιστες.
Ετσι καπως εγκλωβισαν τους ηλιθιους του Συριζα ,που ενω ειχαν κατανοησει πως η κυβερνηση εκμεταλλευοταν την σιωπη τους, δέν θελησαν να ξεσηκωσουν τον κοσμο ,για τις ακραιες παρανομιες…
Κι ομως, οταν ο νομος δέν εφαρμόζεται ,ακομη και εναντιον επικινδυνων ατομων και ακραιων φασιστοειδων η εκτελεστική εξουσια ,αλλα και η Δικαστική,διολισθαινουν σε επικινδυνους ατραπους, που ειναι δυνατον να προκαλεσουν δημοκρατικες ανατροπες και να ενισχυσουν ακραιες καταστασεις.
Μπροστα στον πανικο που διακατεχει την κυβερνηση και τον πρωθυπουργο ,κανεις δέν σκεφθηκε να προχωρησει αμεσα μια ερευνα, σε ανωτατο δικαστικο επιπεδο και η αδεκαστη Δικαιοσυνη να αποφασισει ,εαν γινονται παρεμβασεις η οχι η τουλαχιστον εαν εγιναν παρεμβασεις στο θεμα της Χρυσης Αυγής η οχι.
Αυτη ειναι η πρεπουσα αποψη και θα επρεπε να ειναι η αποφαση του πρωθυπουργου, αφου ο κος Μπαλτακος ανωτατο κυβερνητικο στελεχος της εμπιστοσυνης του, εκανε τις καταγγελιες δέν τις εκανε ο …γραφικος και επικινδυνος Κασιδιάρης.
Αυτος τις κατεγραψε…
Να μπορει να κατηγορειται ο Κασιδιαρης για υποκλοπες αλλα χωρις να εξεταζεται η ουσια της υποθεσης;.
Υπο την εννοια αυτή α,φορισμοι και λεονταρισμοι του Αντωνη Σαμαρά περι ενοτητας-που δέν υφισταται φυσικα-και περι στηριξης της Δικαιοσυνης που και παλι καθε αλλο παρα την στηριζουν δεν στέκουν.
Πολιτικη σταθεροτητα, δεν υπαρχει.Το να την επικαλειται ενας πρωθυπουργός, δέν λεει τιποτα.
Ουτε φυσικα η επικληση των αγορων, στις οποιες βγαινει αρον αρον η χωρα για να αλλαξει η αντζεντα, δέν βοηθα τον Αντωνη Σαμαρ,α που συντομα θα αναγκασθει να παει για εκλογες κι επειτα φυσικα σπιτι του.
Μέχρι τοτε ομως καλο θα ηταν ,να διαλευκανθει η υποθεση των καταγγελιων.
Το οτι το ..μαγνητοφωνο το βαστουσε ενας Χρυσαυγιτης, δέν λεει τιποτα.
Μονον για την…ποιοτητα του ηχου μπορει κατ ουσιαν να τον ελεγξεις…
Για το περιεχομενο θα επρεπε να θορυβηθει η Δικαιοσυνη και οι λειτουργοι καθε ειδους της Δημοκρατιας.
Το ποιος βαστα το μαγνητοφωνο, δέν καθοριζει την σοβαροτητα των καταγγελιων.
Την οριζει αυτος που καταγγελει.
Και ειναι κριμα που ενας γραματεας υπουργικου συμβουλιου, ευρωπαικης χωρας καταγγελει παρεμβασεις στην Δικαιοσυνη και κανεις δεν εχει το αναστημα να ξεκινησει σοβαρη ερευνα…
Λες και επιβεβαιωνονται αυτα που λεει ο Μπαλτακος.Ντροπη….
Και ακομη μεγαλυτερη ντροπη για τον πρωθυπουργο , που πιστευει οτι απευθυνεται σε εναν λαο ηλιθιων…
κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
Κατηγορίες: politicsnews