4 Απρ 2014

GUARDIAN : ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΙ) ΛΟΓΩ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ...

"Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ"
Κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και λόγω των όσων αποκαλύφθηκαν από την συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη βλέπει άρθρο του Guardian, το οποίο υπογράφει η ανταποκρίτρια...
της εφημερίδας στην Αθήνα Helena Smith και κάνει λόγο για νέα πολιτική κρίση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει ο Αντώνης Σαμαράς. Στο άρθρο χαρακτηρίζει τον Τάκη Μπαλτάκο ως «τον πιο στενό σύμβουλο του πρωθυπουργού».
Η ανταποκρίτρια αναφέρει επίσης ότι : «με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες -κι ενώ η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης Σαμαρά περιορίζεται πια σε ένα μόνο βουλευτή μετά την ψήφιση νέων αντιλαϊκών δημοσιονομικών μέτρων-, πολλοί προβλέπουν ότι ο εύθραυστος δικομματικός συνασπισμός θα χάσει και άλλες ψήφους» σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, μετά την εξιστόρηση της υπόθεσης Μπαλτάκου.
Τέλος, αναφέρει την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ στην οποία δηλώνει ότι «οι πάσης φύσεως δεσμοί με νεοναζιστικά, ρατσιστικά και ακροδεξιά στοιχεία θα πρέπει να έρθουν στο φως και να τιμωρηθούν».