Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η διαμάχη μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση του σκάφους "Ιλιάτορας οφ Λόντον". Το δικαστήριο δικαίωσε τον υπουργό Υγείας , καθώς αποφάνθηκε πως....
πράγματι το σκάφος ανήκε σε off shore και συγκεκριμένα στην εταιρεία "Cass  Corporation Limited" της νήσου Μαν. 
Σε άλλο σημείο η δικαστική απόφαση αναφέρει πως  "Από τα ανωτέρω αποδεικτικά στοιχεία προκύπτει ότι στην εξωχώρια εταιρεία με την επωνυμία "Cass corporation Limited" διετέλεσαν διεθυντές και διαχειριστές διάφορα φυσικά και νομικά πρόσωπα , ότι η μοναδική εμπορική της δραστηριότητα ήταν η ιδοκτησία γιωτ αλλά και του επίδικου σκάφους και ότι είχε κεφάλαιο μόλις 2.000 λιρών Αγγλίας , καθώς και ότι διαγράφηκε από το μητρώο εταιρειών λόγω μη τηρήσεως των νόμιμων υποχρεώσεων της".
Σε άλλο σημείο αναφερεται στον κ. Πάνο Καμμένο λέγοντας πως "Σημειωτεόν ακόμη ο ενάγων δεν προσκόμισε έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία κυριότητας του σκάφους από τον πατέρα του Ηλία Καμμένο, πριν τοπ έτος 2008, σύμφωνα με τους βάσιμους ισχυρισμούς του εναγόμενου"
ενώ παρακάτω το δικαστήριο λέει: 
"Mε βάση τα ανωτέρω αποδεικτικά στοιχεία προκύπτει ότι το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία "Cass Corporation Limited" με έδρα την νήσο Μαν. Η νήσος Μαν σύμφωνα με τα διδάγματα της κοινής πείρας είναι κοινώς γνωστό ότι έχει αυτονομία από το Ηνωμένο Βασίλειο σε πολλά ζητήματα όπως της φορολογίας και χαρακτηρίζεται μάλιστα ως φορολογικός παράδεισος."

Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταδικάστηκε με το ποσό των 15.000 ευρώ για εξύβριση αφού καταφέρθηκε εναντίον του κ. Καμμένου με ανοίκειες εκφράσεις.

 http://www.parapolitika.gr