Από τον Ντάνι Ντε Βίτο
Ελπίζουμε να μην μας απαγοητεύσουν και να μας προσφέρουν ένα θέαμα αντάξιο της φήμης τους.
Μιλάμε για τους αποψινούς καλεσμένους του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR, από τους οποίους περιμένουμε να ..
δώσουν τον χειρότερό τους εαυτό στην αρένα της τηλεθέασης.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο Πρετεντέρης με καλεσμένους σαν τον ξενέρωτο Πανίκα κι άλλους τελειωμένους, να πετύχει μαγαλύτερη τηλεθέαση.
Το καστ της εκπομπής του Χατζηνικολάου παραπέμπει στη τανία Οι Αναλώσιμοι.
Δείτε ποιοι παίρνουν μέρος στην αποψινή λασπομαχία: Μαρία Σπυράκη, Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Μπίστης, Μαριλένα Κόππα, Νίκος Μαρκάτος, Κώστας Παπαδάκης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τάκης Χατζής, Πάνος Αμυράς, Κώστας Βαξεβάνης, Γιώργος Τράγκας, Μανώλης Κοττάκης.
Μιλάμε ότι πιο εμπορικό καστ δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Τι σημασία κι αν το θέμα της εκπομπής είναι η οικονομία, το πλεόνασμα, το χρέος και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Οι εκλογές, τα διλήμματα, οι υποψήφιοι και οι κόντρες με φόντο τις κάλπες του Μαΐου.
Το υψηλής διανόησης κοινό απαιτεί από τους συμμετέχοντες να μπουν στο Κολοσσαίο με τις πιο βρώμικες διαθέσεις τους.
Να πλακωθούν άγρια μεταξύ τους, ο Κούλογλου να χαστουκίσει την Σπυράκη, ο Αμυράς να κάνει το ίδιο με την Κοππά, ο Ευαγγελάτος να βρίσει τον Χατζηνικολάου και να εγκαταλείψει κινηματογραφικά το studio.
Μπορούν ακόμη να φτύνουν ο ένας τον άλλον και να ανταλλάσουν μπινελίκια.
Μόνο έτσι θα τιμήσουν την φανέλα του καυγατζή καλεσμένου και θα δικαιολογήσουν τα λεφτά που πληρώνει το κανάλι για την συμμέτοχή τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην διάρκεια της εκπομπής θα παρέμβουν τηλεφωνικά και θα πλακωθούν ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Cocobilly.
Cocobillys θα είναι ο Μάνος Νιφλής σε συνεργασίας με τον Χουδαλάκη.
Στην εκπομπή θα παρέμβουν ακόμη ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος οι οποίοι θα ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις του στυλ
-Είσαι δολοφόνος, ρε λαμόγιο...
.Ρε δολοφόνε, είσαι μεγάλο λαμόγιο...
Χορηγός της εκπομπής θα είναι τα οπλικά συστήματα "ο ασήκωτος πύραυλος", ενώ την εκπομπή θα ανοίξει ο Νίκος Δήμου με το νέο του ποίημα που έχει τίτλο
-Η Μαρία, η μητρομανής και το Άγιο Φως...
Εμπρός λοιπόν, σκοτωθείτε....
 http://kourdistoportocali.com/post/34857/enikos