25 Απρ 2014

Απίστευτο! Κάνει προεκλογική εκστρατεία ντυμένος spiderman!

Δεκαέξι Μαΐου είναι οι βουλευτικές εκλογές στην Ινδία και κάποιοι υποψήφιοι έχουν πάρει το ρόλο τους πολύ σοβαρά...
Πολλά κόμματα και πολλοί υποψήφιοι λαμβάνουν μέρος στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν περίπου....
σε δύο εβδομάδες στην Ινδία. Ο κάθε υποψήφιος κάνει ό,τι μπορεί για να προσελκύσει ψηφοφόρους, αλλά ο 31χρονος υποψήφιος βουλευτής στην πρωτεύουσα Μουμπάι, Gaurav Sharma, κάνει μάλλον περισσότερα και από όσα μπορεί, με στόχο να κατακτήσει μια βουλευτική έδρα στη χώρα του.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας, που κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος, δεν κάνει την προεκλογική του εκστρατεία από πόρτα σε πόρτα όπως γίνεται συνήθως, αλλά... από παράθυρο σε παράθυρο.

Φορώντας στολή Spiderman, ο ευρηματικός ινδός πολιτικός, σκαρφαλώνει πάνω σε κτήρια και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στους έκπληκτους πολίτες, στα παράθυρά τους, μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια και προσπαθώντας να τους πείσει να τον ψηφίσουν.
 Ο ίδιος δηλώνει ότι επισκέπτεται πηδώντας από κτήριο σε κτήριο 45 ορόφους μέσα σε 19 λεπτά! Για να πετύχει το εγχείρημά του τονίζει ότι χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και αφοσίωση, ενώ δηλώνει ότι θέλει οι άνθρωποι να τον αντιμετωπίζουν με χιούμορ.
Ο «ινδός Spiderman» υποστηρίζει ότι θέλει να εκλεγεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους του Μουμπάι, που στην πλειοψηφία τους είναι φτωχοί και αναλφάβητοι. Είναι τόσοι πολλοί οι αναλφάβητοι στη χώρα που για να ψηφίσουν, όσοι δεν μπορούν να διαβάσουν, τα ονόματα των κομμάτων και των υποψηφίων, το κάθε κόμμα έχει και ένα σύμβολο για να τους διευκολύνει.
Άλλο κόμμα έχει για σύμβολο ένα λωτό, άλλο μια σκούπα και, όπως είναι φυσικό, ο τολμηρός Sharma έχει σύμβολο ένα παράθυρο!
 http://www.parapolitika.gr