16 Μαΐ 2014

Καιρός να γυρίσουμε σελίδα!

Νίκος Ντούβας
Υποψηφιος ευρωβουλευτης της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατριδα και τον Λαο 

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, με το γνωστό στομφώδες ναπολεόντειο ύφος του, κουνάει το δάχτυλο και απειλεί: χωρίς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυβέρνηση δεν υπάρχει. Από κοντά κι ο Γρηγοράκος, πιο μπρουτάλ αυτός, θα μας κάνει λέει Κίεβο, αν τυχόν και δεν τους προτιμήσουμε…

Στην πραγματικότητα οι πολίτες παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εκβίαση του Αντώνη Σαμαρά από τους συνεταίρους του: ή ρίχνεις, για μία ακόμη φορά, σωσίβιο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ή διαφορετικά, η κυβέρνησή σου θα δει τα ραδίκια ανάποδα κι αυτά κάτω απ’ το χώμα.

Το καταρρέον ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξελίσσεται σε πελώρια μαύρη τρύπα που απειλεί να ρουφήξει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Ο τεράστιος πράσινος πεπτικός σωλήνας της μεταπολίτευσης, αφού καταβρόχθισε, επί τρεις δεκαετίες, κοινοτικές επιδοτήσεις, δημόσιο χρήμα και δημόσιες λειτουργίες, αφού αφυδάτωσε κάθε ικμάδα ζωτικότητας της Ελληνικής κοινωνίας οδηγώντας την στην πτώχευση και τον μαρασμό, αφού κατέστρεψε τις ζωές μιας τουλάχιστον γενιάς Ελλήνων, τώρα, απειλεί να κατασπαράξει και τον κυβερνητικό του εταίρο.

Και μετά;

Μετά, μη έχοντας τι άλλο να φάει, απλώς θα σαπίσει!

Είμαι βέβαιος ότι ο Πρωθυπουργός θα υπέκυπτε και πάλι στους εκβιασμούς –το έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές μέχρι τώρα- αλλά, αυτή τη φορά έχει ένα πραγματικό πρόβλημα: δεν έχει με τι να ταΐσει τον πράσινο Μινώταυρο!
Μόνο τους τελευταίους μήνες προσέφερε βορά προς το τέρας, την περιφέρεια Αττικής, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά… Το ότι ο Νικήτας στην Αθήνα τους χαλάει την σούπα και το ότι ο Μανιάτης στον Πειραιά τελικώς μπορεί να τους κάνει να φάνε χώμα, είναι ένα άλλο ζήτημα… ένα χρήσιμο μάθημα που διδάσκει ότι κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος. Πάντως, ο Πρωθυπουργός έκανε ότι μπόρεσε… Προσφέρει προς το κτήνος τις ίδιες του τις σάρκες… Τι άλλο να κάνει;

Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα! Το αδιέξοδο πλέον είναι στρατηγικό!

Το βλέπει κανείς στον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται να δραπετεύσει η συγκυβέρνηση.
Πότε ανασύρουν ιδέες για την δημιουργία ενός άλλου φορέα, ενός σύγχρονου υβρίδιου, απαλλαγμένου υποτίθεται από τα βάρη της γερασμένης Ν.Δ. και του αμαρτωλού ΠΑ.ΣΟ.Κ., άλλοτε πάλι βγάζουν στο κλαρί διάφορες προχειρολογίες για την ανάγκη συνταγματικής αναθεώρησης, με τρόπο που βλάπτει τους θεσμούς και αδικεί την σοβαρότητα του ζητήματος.
Τραγέλαφος!
Ψηφίστε μας γιατί δεν πάμε καλά και πρέπει να αλλάξουμε… !
Και γιατί δεν αλλάζουν πρώτα;
Προτιμήστε μας και εμείς θα σας ρωτάμε τακτικά για το τι θέλετε μέσω δημοψηφισμάτων…!
Και γιατί μέχρι σήμερα προτιμούσαν να κυβερνούν με νομοθετικά διατάγματα;

Απαντήσεις σε αυτά -και σε άλλα ανάλογα- απλά ερωτήματα δεν υπάρχουν. Εκτός από τα γνωστά σπαραξικάρδια φληναφήματα: αναγκαστήκαμε…, δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς…, οι δανειστές μας υποχρέωσαν…, αμαρτήσαμε για χάρη σας…, σας αγαπάμε…
Αυτά όμως δεν πείθουν πλέον κανέναν! Άλλωστε το να μας αγαπάει ο Άδωνις φαντάζει περισσότερο ως απειλή παρά ως υπόσχεση.

Οι πολίτες τους έχουν στρέψει οριστικά την πλάτη. Δεν τους ακούνε καν!
Την πραγματικότητα αυτή την καταγράφουν και οι δημοσκοπήσεις… οι πραγματικές εννοώ… όχι οι άλλες, οι μουσαντένιες, που μας σερβίρει κάθε τόσο ο Πρετεντέρης.
Το εκλογικό τσουνάμι, που σχηματίζεται αθόρυβα, θα είναι τόσο ισχυρό ώστε θα ανατρέψει τα πάντα!

Οι λαοί δεν αυτοκτονούν! Στις ερχόμενες εκλογές οι Έλληνες θα αποδείξουν έμπρακτα αυτήν την αλήθεια. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα πυροδοτήσουν ανατροπές.
Αυτό συνέβη παντού όπου το άγος της μεθοδευμένης οικονομικής δουλείας ενός λαού τέθηκε σε εφαρμογή.

Χρέος όλων είναι να προσπαθήσουν ούτως ώστε οι ανατροπές αυτές να αποδειχθούν ευεργετικές για την κοινωνία, απελευθερωτικές για την πατρίδα, ελπιδοφόρες για την παράταξη!

Και στο τέλος- τέλος μας αξίζει αδέλφια!

Αρκετά τιμωρήσαμε τον εαυτό μας με δαύτους!

Καιρός να γυρίσουμε σελίδα!