14 Μαΐ 2014

Κόντρα Κακλαμάνη-Κασιδιάρη για τις "κασέτες"



Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νικήτα Κακλαμάνη. Αφορμή στάθηκαν όσα ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για το γεγονός ότι μέχρι πρότινος ο κ. Κασιδιάρης μιλούσε για κασέτες και «ξαφνικά άκρα του τάφου σιωπή».


Υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", σε ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Αποκάλυψα μία άθλια σκευωρία μέσα στη βουλή της διαφθοράς και όλα τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου την συγκάλυψαν με την ένοχη σιωπή τους. Ας μη μιλούν για "κασέτες" οι στυλοβάτες του μνημονίου μέσα από τα κανάλια της διαπλοκής που με έχουν αποκλείσει παντελώς».
«Έχω δώσει τον λόγο της τιμής μου πως ο Αγώνας για την Αλήθεια και την Ελλάδα θα φτάσει μέχρι το τέλος. Και τέλος σημαίνει να βρεθούν στη φυλακή όσοι πρόδωσαν την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό», σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Άμεση ήταν η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος υπογράμμισε:
«Τελικά, εκτός από τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις, φαίνεται πως και οι "συμφωνίες" "κάτω από το τραπέζι" προκαλούν πανικό. Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η ανακοίνωση του κ. Ηλία Κασιδιάρη εναντίον μου, επειδή του ζήτησα το αυτονόητο. Να παρουσιάσει τις κασέτες, που ισχυριζόταν ότι έχει μετά από την υπόθεση-Μπαλτάκου και στις οποίες γινόταν λόγος για συνομιλίες υπουργών αλλά και δικαστικών, που θα προκαλούσαν μέχρι και  το γκρέμισμα του πολιτικού συστήματος».
«Ο κ. Κασιδιάρης αντί να απαντήσει "για τη ταμπακιέρα" με χαρακτηρίζει "στυλοβάτη" του μνημονίου, αποσιωπώντας προφανώς, ότι εγώ ΔΕΝ έχω ψηφίσει κανένα μνημόνιο.  Προφανώς, επίσης, "αγνοεί" ότι "θάβοντας" - για προσωπικούς λόγους ενδεχομένως-  τις κασέτες-"βόμβες", που ισχυρίστηκε ότι έχει, αναδεικνύεται στον πιο ισχυρό "στυλοβάτη" του πολιτικού συστήματος, κατά συνέπεια και των μνημονίων», επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνης και κατέληξε:
«Αυτό έχει, λοιπόν, σημασία και όχι "ηρωικές" προεκλογικές "κορώνες". Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια  πριν από τις κάλπες:  "Που είναι οι κασέτες, κ. Κασιδιάρη";».http://www.enikos.gr