ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελληνών Πάνος Καμμένος με έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε όλα τα εγχώρια ΜΜΕ ειδικά για το ζήτημα του παράδοξου φαινομένου των συνεχών θερινών βροχοπτώσεων.
Ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. ο οποίος είναι ως γνωστόν είναι και ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της θεωρίας των αεροψεκασμών, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των ψεκαστικών αεροπλάνων που τις τελευταίες ώρες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχουνε αλώσει κυριολεκτικά τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας μετατρέποντας δόλια τον θερινό μήνα του Ιουνίου σε φθινοπωρινό.
Ο Πάνος Καμμένος αφού διέψευσε κατηγορηματικά όλα τα σενάρια περί πώλησης του καλοκαιριού στην Μέρκελ από τον Αντώνη Σαμαρά, κάλεσε όλο τον ελληνικό λαό σε ξεσηκωμό και ζήτησε την άμεση σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το ζήτημα όλων των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην χώρα μας στις 3 και στις 4 Ιουνίου.
Μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Έλληνων απαίτησε κατηγορηματικά την άμεση παραίτηση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας, και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος όπως ο Πάνος Καμμένος με έμφαση υποστήριξε, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής έχει δώσει εντολή σε όλους τους μετεωρολόγους της χώρας να διαδίδουνε ψευδείς ειδήσεις περί βροχοπτώσεων προκειμένου να συγκαλυφθεί το έγκλημα των αεροψεκασμών που αυτές τις ώρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των σημερινών δηλώσεων του Πάνου Καμμένου στους δημοσιογράφους για το ζήτημα των θερινών βροχοπτώσεων ή χημικών αεροψεκασμών (κατά την άποψη ΑΥΤΟΥ):
«Αυτές τις ώρες στη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τεράστιο έγκλημα που κάποιοι χωρίς κανένα ίχνος ντροπής δεν διστάζουν να το αποκαλούν θερινή βροχόπτωση! ΌΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! Κανένας Σαμαράς δεν πούλησε το καλοκαίρι στη Μέρκελ όπως κάποιοι δημοσιογραφίσκοι διαδίδουν!Όσοι έντεχνα προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον ελληνικό λαό υπολογίσατε χωρίς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που με αίσθημα ευθύνης τολμούνε να πούνε στον κόσμο την αλήθεια! ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ! ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!
Έπρεπε δυστυχώς να μετατραπεί πρώτα ο Ιούνιος σε φθινοπωρινό μήνα προκειμένου κάποιοι αφελείς να πιστέψουνε αυτά που έλεγα τόσο καιρό για τους αεροψεκασμούς! Ας είναι! Υπάρχουν ακόμα περιθώρια για παλλαϊκό ξεσηκωμό ο οποίος και θα στείλει όλα τα ψεκαστικά αεροσκάφη από εκεί που ήρθαν.
Καλώ σε άμεση σύσταση εξεταστικής επιτροπής για όλες τις βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην χώρα την Τρίτη 3/6 και την Τετάρτη 4/6. Οι ψεκαστές ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους!
Ντροπή στον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη που προσπαθεί επίμονα να κρύψει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό βάζοντας τους μετεωρολόγους της χώρας να μιλάνε για δήθεν βροχοπτώσεις! Να παραιτηθεί άμεσα ο κύριος και να μας πει φυσικά ευθέως ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο μετέτρεψε τα δελτία καιρού των τελευταίων ωρών σε δελτία ξεδιάντροπης και αισχρής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης!
Να τρέμουνε οι ψεκαστές την ώρα που ο ελληνικός λαός αποφασίσει να ξεσηκωθεί κατά των εγκλημάτων τους. Όταν αυτό γίνει, τα ψεκαστικά αεροσκάφη θα πάνε από εκεί που ήρθαν και οι υποστηρικτές αυτών στη χώρα μας θα λογοδοτήσουνε για την εσχάτη προδοσία που έχουν ήδη διαπράξει!»
http://komikotragiko.wordpress.com/2014/06/04/%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BD/