20 Ιουν 2014

Στο κύκλωμα με τις μίζες του ΕΣΠΑ ο επικοινωνιολόγος του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλος της Κεφαλογιάννη! (έγγραφο)

ΟΛΟΙ οι καλοι χωρανε ΠΑΝΤΟΥ ενα ειναι το συστημα!!!!ΝΤΡΟΠΗ.ΗΤΑΝ και στον ΓΑΠ!!
Αίσθηση προκαλεί η εμπλοκή στο κύκλωμα με τις μίζες του ΕΣΠΑ του επικοινωνιολόγου Δημήτρη Τζιώτη που είχε αναλάβει την
επικοινωνιακή οργάνωση και τον συντονισμό της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, ως προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.
Συνολικά 17 άτομα εμπλέκονται στο κύκλωμα έκδοσης πλαστών εγγυητικών επιστολών για συμμετοχή εταιρειών στο ΕΣΠΑ που είχαν συγκροτήσει δύο κυκλώματα στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Ο κ. Τζιώτης απασχόλησε τα Μ.Μ.Ε το τελευταίο διάστημα καθώς φέρεται μάλιστα ως εμπνευστής της ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ να «κλέψει» από τη Νέα Δημοκρατία το σλόγκαν Νέα Ελλάδα και μάλιστα να το κάνει βασικό ιστότοπο του κόμματος.
Το όνομά του έγινε πρώτη φορά ευρέως γνωστό όταν έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «κόντρα» στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ τη δεύτερη φορά τα μέσα ασχολήθηκαν μαζί του καθώς ήταν αυτός που σχεδίασε την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ βασισμένη στο σύνθημα «Νέα Ελλάδα».
Όταν ο Δημήτρης Τζιώτης διεκδίκησε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ ως μια γραφική προσωπικότητα που αποζητούσε το τέταρτο της δημοσιότητας. Έπεσαν έξω και αυτό γιατί ο κ. Τζιώτης απόφοιτος του Κολεγίου, με σπουδές πολιτικών επιστημών και διοίκησης επιχειρήσεων,και μεταπτυχιακό στο Tafts της Βοστόνης είχε καταφέρει να κυριαρχήσει στον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας και του rebranding.
Έχει συνεργαστεί με πολλές ιδιωτικές εταιρίες αλλά και με το δημόσιο με μια σειρά από υπουργεία: Άμυνας, Πολιτισμού, Παιδείας, Τουρισμού και Εξωτερικών, ενώ έχει συνεργαστεί και με το ΠΑΣΟΚ, τον δήμο Αθηναίων, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Οι ικανότητές του φαίνεται εκ του βιογραφικού του, ότι έχουν εκτιμηθεί από όλους τους πολιτικούς χώρους και μάλιστα πριν από ένα χρόνο ανέλαβε χρέη συμβούλου επικοινωνίας της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο συμμετοχής του στην ομάδα Εργασίας για τη δημιουργία του Εθνικού Brand.
untitled-190739
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο κ. Τζιώτης εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τις πλαστές εγγυητικές επιστολές που αποκαλύφθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει πέσει και αυτός θύμα πλεκτάνης και πως θα συνεργαστεί με τις Αρχές για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και να αποδείξει την αθωότητά του.http://www.exedra.gr/