20 Αυγ 2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΕ ΣΚΑΡΤΑ ΜΜΕ



Σαρδανάπαλοι εκδότες και δημοσιογράφοι σανίδα σωτηρίας του Μαξίμου!!!
Aπό τον Τζούλιο Αντρεότι

Aπελπισμένοι οι κυβερνώντες αναζητούν σανίδα σωτηρίας σε σαρδανάπαλους δημοσιογράφους και εκδότες με την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να σταματήσουν... την επέλαση της κόλασης.

Ετσι μέσα στον ίλιγγο της απελπισίας τους επιχειρούν κάθε τόσο επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς της πλάκας που καταλήγουν στο τέλος σε επαναλαμβανόμενες πανωλεθρίες για τους κυβερνώντες.

Πάρτε παράδειγμα τον περίφημο τάφο της Αρχαίας Αμφίπολης. Ο Σαμαράς και ο Τασούλας άφησαν να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνοντας ένα πολύτιμο δώρο στους Αρχαιοκάπηλους-Έλληνες και ξένους-που έχουν λεηλατήσει ήδη το μνημείο και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αρμόδιους φορείς.

Αμέσως τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ έσπευσαν να παρουσίασουν τον Ιντιάνα Τζόουνς Σαμαρά που ανακάλυψε τον τάφο του Μεγαλέξανδρου και στο τέλος υπέστη ισχυαλγία.

Με την ίδια επικοινωνιακή βουλιμία τα ανυπόληπτα και γελοία δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους-αυτές οι σεσημασμένες κοπριές-έκαναν λόγο για κούρεμα του χρέους και έναρξη σχετικών συνομιλιών.

Ξαφνικά ένα πέπλο σιωπής σκέπασε το θέμα. Δεν ακούγεται κιχ για το κούρεμα του χρέους. Ούτε καν για συνομιλίες γύρω από αυτό. Κι ενώ η κυβερνησάρα είχε επενδύσει τα πάντα στο κούρεμα και καθώς λεηλατούσε τις περιουσίες των Ελλήνων φρόντιζε να μας παραμυθιάζει με το κούρεμα είναι σχεδόν δεδομένο.

Τηλεφωνούν απεγνωσμένα από το Μαξίμου σε διάφορους δημοσιογραφικούς τενεκέδες και ξεπουλημένους εκδότες και ζητούν στήριξη.

Οι στραβοί αναζητούν σανίδα σωτηρίας στους μονόφθαλμους.

Αλλά δεν είναι το επικοινωνιακό στραπάτσο της κυβέρνησης το πρόβλημα.

Είναι η ανικανότητά της να παράξει οποιοδήποτε έργο εκτός του να συνομιλεί με τους μεγαλονταβατζήδες που την στηρίζουν, οι οποίοι στην κυριολεξία γαμούν και δέρνουν-όπως για παράδειγμα οι φουσκωτοί ενός ντόπιου Κορλεόνε που έκαναν τόπι στο ξύλο εστιάτορα βορείων προαστείων.

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έχουν μεταβληθεί σε τροχονόμους των ντόπιων μαφιόζων-νταβατζήδων.

Αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος Αλβανός εργάτης που απέμεινε στη ψωροκώσταινα.

Αυτή την πραγματικότητα καμμία δημοσιογραφική πλέμπα δεν μπορεί να την ανατρέψει επικοινωνιακά.

Ακόμη κι αν το σύνολο των αρκουδιάρηδων των ΜΜΕ παιάνιζε ύμνους για την κυβέρνηση, το μόνο που θα γινόταν είναι να εξοργίζει ακόμη πιο πολύ τους πολίτες.

Οπως όταν ένας τελάλης επιχειρεί να πουλήσει σκάρτο προιόν.

Η κυβέρνηση είναι ένα σκάρτο προιόν που αναζητά επικοινωνιακό στήριγμα σε σκάρτους δημοσιογράφους και εκδότες.

Είναι απόλαυση να τους παρακολουθείς να ξεφτιλίζονται και οι μεν και οι δε...
 http://exofitsio.blogspot.gr/2014/08/blog-post_403.html#more