9 Σεπ 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε εξέλιξη πόλεμος δεκάδων εκατομμυρίων για τα 167 νέα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Εδώ και  καιρό έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προμήθεια νέων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ αλλά όπως αποκαλύπτουν αποκλειστικές ....πληροφορίες του Press-gr υπάρχει πολύ έντονο παρασκήνιο.

Η υπόθεση έχει περάσει από πολλές φάσεις και υπάρχουν έντονες συγκρούσεις σε διάφορα επίπεδα, ακόμη και εντός του ΕΚΑΒ σε ανώτερο επίπεδο. Πόλεμος εξελίσσεται και σε επιχειρηματικό επίπεδο μεταξύ των ενδιαφερομένων εταιρειών. Μια πτυχή σημαντική ως προς αυτό είναι ότι τα ασθενοφόρα πρέπει να μετασκευαστούν κατάλληλα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ΕΚΑΒ κι αυτό ανεβάζει πολύ το κόστος...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες καθώς πλησιάζει το στάδιο για το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και όπως φαίνεται πρόκειται όχι για μια απλή αλλά για γιγαντιαία προμήθεια, σε επίπεδο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αφού αφορά 167 ασθενοφόρα!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα κι από αυτή την άποψη έχει ενδιαφέρον ότι το θέμα δεν απασχολεί (καθόλου...) την επικαιρότητα.