16 Σεπ 2014

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ Πάνω από 40 Συριζαίοι σε τελετές γαστριμαργικής ακολασίας στην Καλαμαριά

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" που έδωσε την διάσταση που έπρεπε στο εκφυλισμό και στην σπατάλη των γαλάζιων βουλευτών με τις αστακομακαρονάδες στην Καλαμαριά που είχε αποκαλύψει ο φοβερός BHMAτοδότης ...
διαπιστώνει ότι τα ίδια σκατά έκαναν και οι Συριζαίοι οπλαρχηγοί της μάσας.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του BHMAτοδότη βουλευτές της Αριστερής Πρωτοβουλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη βρέθηκαν στην πλειοψηφία τους  σε ουζερί στην Καλαμαριά προσκεκλημένοι του βουλευτή Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τραπέζωσε περί 40 συριζαίους συνεργάτες του, αλλά και προεδρικούς βουλευτές (όπως ο Στ. Κοντονής, Θεανώ Φωτίου κ.α.) και απόλαυσαν καλαμαράκια, θρύψαλα, γαύρους, σαρδέλες κτλ. Επικρατούσε όπως μου είπαν κλίμα ευφορίας.
Οι άλλοι (Κουρουμπλής, Χρυσόγονος, Μητρόπουλος) πήγαν σ΄έναν... γάμο και έμειναν αρκετή ώρα εκεί.
Δηλαδή την ώρα που οι ταλαίπωρες καθαρίστριες βλέπουν το όνειρο της επιστροφής στην εργασία να απομακρύνεται με την παρούσα κυβέρνηση, την ώρα που τις νύχτες συμπολίτες μας αναζητούν τροφή στα σκουπίδια, την ώρα που υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται να συμμετέχουν σε τελετές γαστριμαργικής ακολασίας στην Θεσσαλονίκη με αφορμή της ΔΕΘ.
Καλά τι σούργελα είναι αυτοί οι πολιτικοί μας, γαμώ την τύχη μας; Πόσο μαλάκες είμαστε εμείς που ψηφίζουμε αυτά τα πολιτικά νούμερα όλων των αποχρώσεων.
Τυλάχιστον ο Τσίπρας σεβόμενος τον εαυτό του πήγε νωρίς για ύπνο και την επόμενη επέστρεψε στην Αθήνα.http://kourdistoportocali.com/post/38006/siriza