23 Σεπ 2014

Ο “ΝΤΙΝ ΜΑΡΤΙΝ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ…ΦΑΓΟΥΡΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ-ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΤΑΪΣΜΑ” ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ & ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ!



40-xronia-ndΜε χορηγό τον “Ντιν Μάρτιν” η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζει επικοινωνιακή φιέστα με εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της.
Δεν βάζουν μυαλό και παρά τα έκτροπα στο ΠΑΣΟΚ το σκέφτονται στη Συγγρού να κάνουν φιέστα για να…σβήσουν τα σαράντα κεράκια
τους.Ίσως να σβήσουν τα κεράκια …μεταξύ τους και αργότερα όλοι μαζί …τις φωτιές!
Να θυμίσουμε πως στις 4 Οκτωβρίου το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κλείνει κι αυτό τα σαράντα χρόνια.
Οι τελευταίες πληροφορίες του makeleio.gr θέλουν τον Θανάση Μαρτίνο, πατέρα της Γεωργίας (βουλευτίνας Περιφέρειας Αττικής),να έχει εκδηλώσει την πρόθεση να αναλάβει το οικονομικό κόστος της φιέστας.
Όπως ανακοινώθηκε πριν περίπου μια ώρα από το κόμμα της Ν.Δ θα γίνουν δυο ανοικτές εκδηλώσεις:
Η πρώτη, στις 27 Σεπτεμβρίου στο Athos Palace, στον ιστορικό χώρο της Χαλκιδικής, όπου ο Ιδρυτής της Παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής απευθύνθηκε στο πρώτο προσύνεδριο του κόμματος. Είναι μια ανοιχτή κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ με θέμα «40 χρόνια προσφοράς και ευθύνης» και θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.
Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στο σύγχρονο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30. Περιλαμβάνει ανοικτή ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με θέμα «Νέα Δημοκρατία: 40 χρόνια για την Ελλάδα».
Να ρωτήσουμε τον Κο Γεώργιο Μουρούτη αν θα δηλωθεί στην εφορία με παραστατικά η φημολογούμενη χορηγία της φιέστας…

Όσο για την Γεωργία Μαρτίνου την εποχή που ήταν δημοτική σύμβουλος την αποκαλούσαν “από μηχανής θεά”, τάλλοι και “αγία Γεωργία των 3Β”, μέχρι που την αναγόρευσαν και ως “πολιούχο της πόλης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης”.
Μην ξεχνάμε πως η Γεωργία Μαρτίνου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές “τίμησε” με την στήριξή της-όπως έπραξαν  η κ. Μαριάννα Λάτση, ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας κ.α-τον πρώην δήμαρχο 3Β και εκλεκτό της οικογένειας Λάτση, Σπύρο Πανά.
 http://www.makeleio.gr/?p=170599