26 Σεπ 2014

ΔΑΚΡΥΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ Ο Αρχηγός ΓΕΝ στην πιο ένδοξη στιγμή της καριέρας του

Aπό τον Γιάννη Ρέμο
Μετά τους γάμους του Παπίτσα στο θρυλικό θωρηκτό "Αβέρωφ", και ο σημερινός αρχηγός ΓΕΝ προσέθεσε μια ακόμη ηρωική σελίδα ...
στην ένδοξη ιστορία του ελληνικού ναυτικού που πλέον δεν έχει καύσιμα να φτάσει ως την Τζια.
Ο αρχηγός ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης, θα έχει να θυμάται, σαν κορυφαία στιγμή της καριέρας του, την συγκίνηση που έδωσε στην πεθερά του Λιάγκα και μητέρα της Σκορδά, σηκώνοντας ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για χάρη της Σάσας Σταμάτη, του Θέμη Γεωργαντά, της Μαίρης Συναντσάκη, της Λίτσας Πατέρα και φυσικά της Φαίης και του Γιώργου.
Δεν θα μας προξενούσε ουδεμία εντύπωση αν στην χώρα-κωλόμπαρο της οποίας εν καιρώ ειρήνης παραιτούνται οι πρεσβευτές της στο εξωτερικό, η άδεια για το συγκεκριμένο γύρισμα δόθηκε απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση θέλοντας να ευχαριστήσει τον ΑΝΤ1 για τον ανεπανάληπτο μονόλογο του Ρογκάκου, έδωσε εντολή στον αρχηγό ΓΕΝ να φιλοξενήσει την παρέα της Λίτσας Πατέρα -που αποτελεί εικόνα και ομοίωση του μέσου παλαβιάρη Έλληνα- στην βάση ελικοπτέρων του πολεμικού ναυτικού.
Το τρέιλερ της εκπομπής του Γιώργου και της Φαίης μας θύλισε επίσης εκείνες τις ηρωικές στιγμές του πολεμικού ναυτικού που κατευθύνονταν στα Ιμια σε απευθείας μετάδοση του Σταμάτη Μαλέλη και του Νίκου Ευαγγελάτου.
Ο γάμος της Χρουσαλά με τον Παπίτσα, ο απόπλους του στόλου στα Ιμια και το τρέιλερ του Γιώργου και της Φαίης μπερδεύονται γλυκά στο μυαλό του σαστισμένου  φτωχοποιημένου Ελληνάρα που αναζητεί την εδώ και αιώνες χαμένη του αξιοπρέπεια στις ροχάλες του Κασιδιάρη-Τιμωρού.
Το τυχόν επιχείρημα ότι και το Χόλιγουντ συνεργάζεται με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, δεν έχει καμμία τύχη στην παρούσα συγκυρία με φόντο την ζητιάνα ξεχαρβαλωμένη πατρίδα που πάει πρόσω ολοταχώς στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.
Εκτός κι αν αυτά τα θεαματικά καραγκιοζιλίκια αποτελούν μέρος της επικοινωνιακής σκόνης που σηκώνουν τα ΜΜΕ σε μια προσπάθεια να σκεπάσουν όπως, η γάτα τις ακαθαρσίες της, το μεγαλείο της ανέχειας, της κόλασης, της εθνικής κατάθλιψης.
Κι αν για την Λίτσα Πατέρα σηκώσατε ελικόπτερο του Πολεμικού (στα πρωινάδικα) Ναυτικού, δώστε στον Σεφερλή τον Παπανικολή που γέρνει, για να τον κάνει studio  για το πρωινό του Mega.
Θα μπορούσε να είναι μια συμβολική κίνηση η συγκεκριμένη προσφορά: Ο Παπανικολής που γέρνει από τις μίζες στην διάθεση του Μπόμπολα.
Μπορείτε να τον παρκάρετε και στην Μεσογείων απέναντι από το έγκυρο κανάλι και κάθε περαστικός να κόβει και από ένα κομμάτι (το έχει χρυσοπληρώσει άλλωστε) και να το παίρνει στο σπίτι για σουβενίρ.
Κάντε ότι μαλακία τραβάει η ψυχή σας. Ολα επιτρέπονται στο χρεοκοπημένο οικονομικά, πνευματικά και νοητικά κωλόμπαρο.
Ραντεβού στην Κόλαση...
 http://kourdistoportocali.com/post/38241/liagas