2 Οκτ 2014

Σύναξη "Καραμανλικών" βουλευτών με ατζέντα Σαμαρά και επόμενη μέρα στη ΝΔ

«Καραμανλικοί» βουλευτές της ΝΔ συσκέπτονται και σκέφτονται πώς θα χειριστούν την πολιτική κατάσταση δεδομένου ο Α. Σαμαράς πλέον δεν «τραβάει» και οδηγεί το κόμμα στα…
βράχια.
Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί βουλευτές της ομάδας «Καραμανλή» (δεν γνωρίζουμε αν θα παραστεί και ο ίδιος) ετοιμάζουν συνάντηση το Σάββατο, μετά την εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τα 40 χρόνια του κόμματος.
Τις... ετοιμασίες για τη συνάντηση αποκαλύπτει σήμερα ο «ΒΗΜΑτοδότης». Αρχικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εστάλησαν τα πρώτα SMS, με τους βουλευτές να προσπαθούν να συντονίσουν τις κινήσεις τους και να διοργανώσουν συνάντηση σε κρεατάδικο εκτός Αθηνών.
Μπήκαν φυσικά και οι απαραίτητοι όροι: Να συμμετάσχουν στο δείπνο μόνο εν ενεργεία βουλευτές και ο αριθμός των... συμμετεχόντων θα ήταν 15.
Οι λεγόμενοι "κολλημένοι καραμανλικοί" δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο στο δείπνο να βρεθεί και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής. Αλλά όταν έφτασαν αυτά στα... ώτα του πρώην πρωθυπουργού, η απάντησή του ήταν αρνητική.
Όσο για την ατζέντα της... συνάντησης; Άγνωστη για την ώρα. Άλλοι έλεγαν να συντονίσουν τις κινήσεις τους, τώρα που οι καιροί δυσκόλεψαν, και άλλοι (οι πιο προσγειωμένοι) θέλουν να ακούσουν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, όχι βεβαίως από τον ίδιο αλλά από βουλευτές που συνάντησε τελευταίως.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr