28 Ιαν 2015

ΑΡΧΙΣΕ το πυρ ομαδον:Πρώην γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Ο Σαμαράς πρέπει να προβεί σε διαδικασίες διαδοχής"

Με μία καθαρή τοποθέτηση και ψύχραιμη ανάλυση, ο πρώην γραμματέας της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Μάνος Κασσελάκης, λέει πως ο Αντώνης Σαμαράς έπρεπε να προχωρήσει σε διαδικασίες αλλαγής της ηγεσίας, καθώς το ποσοστό που πήρε η ΝΔ δεν είναι επιτυχία
. Ο Κασσελάκης για όσους δεν γνωρίζουν είναι γέννημα - θρέμμα της παράταξης από τα φοιτητικά του χρόνια στην Κρήτη και υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς γραμματείς της νεολαίας. Περιττό να πούμε ότι η ανάρτηση του έσπασε όλα τα κοντέρ , καθώς "μιλάει" στην καρδιά της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Αναλυτικά: 
"27,8% και -8.6% δεν είναι επιτυχία. Το να μην προβεί ο Σαμαράς σε διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας είναι θράσος και ανευθυνότητα. Όσοι ψηφίσαν ΝΔ το έκαναν και έβριζαν πάνω από την κάλπη. Δεν ήταν ποτέ ψυχικά μαζί της και όλοι λειτούργησαν εις άτοπον απαγωγή. Ψηφοφόροι και στελέχη. Οι λόγοι;  Αμέτρητοι! Όλοι όμως έκαναν ¨υπεύθυνη¨ υπομονή απέναντι στον επικίνδυνο Συριζοσυρφετό! Για αυτό και το 27%. Αλλιώς θα ήταν 10%. Μόνο με μια πιο κεντρώα και ειλικρινή ΝΔ κερδίζεις τον Τσίπρα αλλά κυρίως κερδίζεις την εμπιστοσύνη του πολίτη"
παραπολιτικα