16 Μαρ 2015

Μαξίμου: "Δεν έχουν δώσει φράγκο εδώ και δυο χρόνια" ΣΕ ΛΙΓΟ θα μας πουνε οτι ο ΣΑΜΑΡΑΣ ηταν ηρωας!!!!ΜΕΓΑΛΟΙ κωλοτουμπες ειναι τι αλλο θα ζησουμε ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!

Της Νίκης Ζορμπά

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να εμφανιστεί καθησυχαστικός για το έλλειμμα ρευστότητας που στραγγίζει την οικονομία μεν, αλλά στο εσωτερικό της κυβέρνησης, η ανησυχία για το πώς θα βγει ο επόμενος μήνας, κλιμακώνεται. Κυριώτατα, διότι το Μαξίμου, συνειδητοποιεί, ότι εκταμίευση

δόσης, δεν προτίθεται η άλλη πλευρά να κάνει, όχι τουλάχιστον όσο οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται σε κλίμα πολεμικό. 

Σε επίρρωση τούτου, κυβερνητικές πηγές, εξηγούσαν χθες στο Capital.gr, ότι οι "Θεσμοί", δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ εδώ και πολύ καιρό στη χώρα, τονίζοντας πως: "Το IMF δεν έχει χορηγήσει ούτε ευρώ στη χώρα από το 2014. Αλλά και η Ε.Ε από τον Αύγουστο δεν έχει δώσει φράγκο".

Η κατάσταση είναι στο "κόκκινο", καθώς ναι μεν οι υποχρεώσεις του Μαρτίου, φαίνεται πως έχουν καλυφθεί, αμφίβολο πάντως είναι εάν θα καταφέρει το κράτος να καλύψει τις υποχρεώσεις του για τον Απρίλιο, εάν στο μεταξύ δεν έχει υπάρξει εκταμίευση έστω μιας ...υποδόσης.



Πηγή:www.capital.gr