30 Μαρ 2015

Φύλακες άγγελοι πίσω από τα φώτα: Τα άγνωστα αδέλφια των σταρ της TV! (PHOTOS)

Μέσα από την τηλεόραση έχουν μάθει να είναι μπροστά στα φώτα όταν όμως μιλούν για τα αδέλφια τους η υπόθεση γίνεται αυστηρώς... οικογενειακή.
ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ/ Περιοδικό YES

Μέσα από τη μικρή οθόνη μπαίνουν...
στα σπίτια μας απολαμβάνοντας και με το παραπάνω την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, όμως τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τα αδέλφια τους. Μπορεί εκείνα με τη σειρά τους να έμειναν πιο πίσω βλέποντας τα αδέλφια τους να διαγράφουν μια λαμπρή καριέρα, όμως όχι μόνο δεν ζηλεύουν αλλά σήμερα είναι οι πιο φανατικοί θαυμαστές τους. Είτε έχουν μικρότερα είτε μεγαλύτερα αδέλφια, οι τηλεοπτικές περσόνες ευγνωμονούν τον Θεό που δεν είναι μοναχοπαίδια.

Θοδωρής Μισόκαλος
Τι και αν η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη, καθώς όταν γεννήθηκε ο αδελφός της η Ελένη Μενεγάκη ήταν 16 ετών, σήμερα είναι ο προσωπικός της φύλακας άγγελος. Εκείνος ήταν που την πήγε νυφούλα στο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη στήριξε όσο κανείς άλλος στο διαζύγιό της, ενώ μπήκε μπροστά της σαν ασπίδα προστασίας στις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την τέταρτη εγκυμοσύνη της. Η αδυναμία της Ελένης στον Θοδωρή δεν κρύβεται, γι' αυτό και πέρυσι ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο προκειμένου να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του, όταν εκείνος αποφοίτησε από τη Νομική του European University Cyprus.
Δημήτρης Στεφανίδης
Πριν ο Νίκος Ευαγγελάτος μπει στη ζωή της, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μάτια μόνο για έναν άντρα, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον μεγαλύτερο αδελφό της. Ο Δημήτρης, ή Μήτσος όπως τον αποκαλούν, απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας, και παρότι η αδελφή του είναι μια από τς πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, εκείνος βρίσκεται αθόρυβα στο πλευρό της. Η Τατιάνα σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του αυτή, δεν αναφέρεται συχνά πυκνά σε εκείνον, χωρίς να παύει να αποτελεί τη μεγάλη της αδυναμία. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε στο blog της ένα ενσταντανέ από τις κοινές οικογενειακές στιγμές καμαρώνοντας για εκείνον.
Άκης & Παναγιώτης Μακρυπούλιας
Τρεις είναι οι άντρες στη ζωή της αφού εκτός από τον εδώ και πέντε χρόνια σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μεγάλη αδυναμία και στους αδελφούς της. Καμία απόφαση δεν παίρνει αν πρώτα δεν συμβουλευτεί τον Άκη και τον Παναγιώτη, καθώς έχει τυφλή εμπιστοσύνη στο ένστικτό τους. Ο Παναγιώτης μάλιστα ως μεγαλύτερος ήταν αυτός που μαζί με τη μητέρα τους Κική παρότρυνε τη Ζέτα να ασχοληθεί με τη showbiz και σήμερα την καμαρώνει όσο κανείς άλλος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι φωτογραφίες της κοσμούν το κλειδαράδικο που διατηρεί. Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ζέτα φροντίζει να περνά πολύ χρόνο μαζί τους γι' αυτό τακτικά επισκέπτεται το all day restaurant που διατηρεί ο μικρότερος αδελφός της.

Κατερίνα Σπυροπούλου
Μπορεί η μια να ζει στη Ρόδο και η άλλη στην Αθήνα, όμως τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο ανάμεσά τους. Όταν της το επιτρέπουν οι μαθητικές υποχρεώσεις η 16χρονη Κατερίνα επισκέπτεται την αδελφή της καθώς αν και μικρότερη είναι υπερπροστατευτική απέναντί της. Κάθε φορά που η Κατερίνα ακούει κάτι άσχημο για την παρουσιάστρια, γίνεται έξαλλη παρακινώντας τη να μην επιτρέπει σε κανέναν να ρίχνει λάσπη στο όνομά της.

Νικήτας Νομικός
Εκείνη ξανθιά, εκείνος μελαχρινός, όμως αρκεί μια γρήγορη ματιά για να καταλάβει κανείς πως η ομορφιά τους είναι θέμα γονιδίων. Αν και ο 30χρονος Νικήτας Νομικός δεν νιώθει άνετα με τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχοντας σπουδάσει στο Λονδίνο ακολουθεί τον δρόμο των ναυτιλιακών, κάθε φορά που η Δούκισσα του ζητά να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στα social media, δεν της χαλάει χατίρι. Η Δούκισσα έχει τεράστια αδυναμία στον μεγαλύτερο αδελφό της και είναι ο μόνος στον οποίο εκμυστηρεύεται οτιδήποτε την απασχολεί. Ο Νικήτας άλλωστε ήταν ο πρώτος που έμαθε για τη σχέση της αδελφής του με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ειρήνη Καφούρου
Αν και οι διαφορές στην εξωτερική τους εμφάνιση είναι μεγάλες, η αγάπη τους για την τηλεόραση είναι αυτή που τις ενώνει. Η Ειρήνη με την Έλενα Παπαβασιλείου είναι ετεροθαλείς αδελφές από τον δεύτερο γάμο της μητέρας τους, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν αχώριστες. Αν και μόλις 21 ετών, η Ειρήνη δεν δίστασε να συμβουλεύσει την παρουσιάστρια για το νέο της ξεκίνημα στο "Ε" με την εκπομπή "Γυναίκες" καθώς σπούδασε δημοσιογραφία στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι δύο γυναίκες κυκλοφορούν συχνά μαζί, ενώ απολαμβάνουν να βλέπουν ταινίες παρέα.

Δημήτρης Μελέτης
Ούτε να φανταστεί δεν μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη τη ζωή της χωρίς τον μεγαλύτερο αδελφό της, Δημήτρη. Αν και όπως ανάμεσα στα περισσότερα αδέλφια έτσι και στην δική τους περίπτωση το ξύλο έπεφτε σύννεφο όταν ήταν μικρά, πλέον ο ένας λατρεύει τον άλλον. Η παρουσιάστρια έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον αδελφό της, γι' αυτό σε κάθε εύκολη ή δύσκολη φάση της ζωής της δεν διστάζει να τον συμβουλευτεί. Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Δημήτρης ασχολείται με τα ναυτιλιακά, έχοντας ανοίξει τα τελευταία χρόνια το δικό του γραφείο. Αυτό μάλιστα που θαυμάζει περισσότερο η Ελεονώρα σε εκείνον είναι η υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, με τη σύζυγο και την κόρη τους Μαρία.
Αλίκη Συνατσάκη
Δεν είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, κατά μόλις δύο λεπτά. Αν και δίδυμες μόνο σαν δυο σταγόνες νερό δεν μοιάζουν, χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι αυτοκόλλητες. Η 30χρονη Αλίκη δεν έχει καλή σχέση με τη δημοσιότητα, καθώς εργάζεται ως υπάλληλος σε τράπεζα, δεν σταματά όμως να συμβουλεύει το αδελφάκι της. Όπως μάλιστα έχει παραδεχτεί η παρουσιάστρια, η Αλίκη είναι ο πιο αυστηρός αλλά και δίκαιος κριτής της, γι' αυτό φροντίζει πάντα να ακούει με προσοχή τις παρατηρήσεις της. Θέλοντας να εξωτερικεύσουν το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα τους, πριν από μερικά χρόνια χτύπησαν το ίδιο τατουάζ με τη Μαίρη να δηλώνει "η ζωή μου σε αυτόν τον πλανήτη ξεκίνησε μαζί της".

Ελίνα Παπαδημητρίου
Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της κάθε φορά που η παρουσιάστρια του "I love my country" αναφέρεται στη μεγαλύτερη της αδελφή. Ο φύλακας άγγελος της Ντορρέτας δεν είναι άλλος από την Ελίνα με την οποία είναι ολόιδιες. Αν και η Ελίνα έχει ασχοληθεί με τα οικονομικά, διατηρεί παράλληλα το δικό της blog όπου παρουσιάζει προτάσεις για διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ενώ παρακολουθεί στενά τα βήματα την αδερφή της σε θέατρο και τηλεόραση. Μάλιστα την περίοδο που η Ντορέττα συμμετείχε στο "Dancing With The Stars", η Ελίνα δεν έλειψε ούτε ένα live από κοντά της, ενώ όταν τελικά σήκωσε τη πολυπόθητη κούπα ξέσπασε σε δάκρυα.

Μαίρη Τσιμτσιλή
Με τη πρώτη ματιά δύσκολα θα καταλάβαινε κανείς πως πρόκειται για αδελφές, όμως συνδέονται με κάτι περισσότερο από δεσμούς αίματος. Η Σταματίνα λατρεύει τη μικρότερη κατά ένα χρόνο αδελφή της, αφού στις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωή της ήταν πάντα εκεί. Η Μαίρη επέλεξε να δραστηριοποιηθεί μαζί με τη μητέρα τους Παναγιώτα στο ταξιδιωτικό γραφείο που διατηρούν εδώ και χρόνια, φροντίζοντας ωστόσο να παρακολουθεί προσεχτικά την πορεία της αδελφής της στη μικρή οθόνη. Οι δυο τους είναι αυτοκόλλητες και όχι μόνο παντρεύτηκαν με ένα χρόνο διαφορά, αλλά οι κόρες της Σταματίνας είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία με την κόρη της Μαίρης.

Πάνος Καινούργιος
Τεράστια είναι η αδυναμία που τρέφει ο ένας για τον άλλον, και αν δεν ήταν αδέρφια σίγουρα θα ήταν κολλητοί. Ο κατά δυο χρόνια μικρότερος αδελφός της Πάνος είναι ο άνθρωπος που η Κατερίνα εμπιστεύεται απόλυτα αφού ειδικά στην αρχή της καριέρας, ζητούσε διαρκώς τη γνώμη του. "Κάναμε ολόκληρα meetings στο σπίτι για το αν θα έπρεπε να αλλάξει κάτι", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάνος. Ο Πάνος σπούδασε Management σε γνωστό κολέγιο των Αθηνών αν και με τη γοητεία του θα μπορούσε άνετα να κατακτήσει τη μικρή οθόνη. Σε κάθε βήμα της αδελφής του βρίσκεται πάντα δίπλα της, κάτι που έκανε και πρόσφατα όταν βρέθηκε στη παρουσίαση της νέας της συλλογής ρούχων.
Τέα Πρέλεβιτς
Απανωτά εγκεφαλικά σκορπίζουν οι αδελφές Πρέλεβιτς όταν κυκλοφορούν μαζί, αφού η μια είναι ομορφότερη από την άλλη. Η Τέα, αν και έχει όλα τα προσόντα να ακολουθήσει τα χνάρια της κατά δύο χρόνια μεγαλύτερης αδερφής της, προτίμησε να σπουδάσει Χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο και σήμερα δουλεύει εκεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών. Γνωρίζοντας άπταιστα αγγλικά και ιταλικά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βοηθήσει την αδερφή της σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπομπή "Join Us", στην οποία η τελευταία συμμετέχει.
Τίνα Μαρτάκη
Μια γυναίκα έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή και δεν είναι άλλη από τη μεγαλύτερη αδελφή του. Η Τίνα ήταν η πρώτη που διέκρινε την καλλιτεχνική φλέβα του αδελφού της, γι' αυτό τον έπεισε να αφήσει το μόντελινγκ και να δηλώσει συμμετοχή στο "Dream Show" κυνηγώντας το όνειρό του στο τραγούδι. Έχοντας δουλέψει για αρκετά χρόνια στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια δημιουργώντας τη δική της σειρά ρούχων, τίποτα δεν την εμπόδισε να παρακολουθεί στενά τα επαγγελματικά βήματα του αδερφού της και να τον καθοδηγεί ανάλογα.
Αλέξανδρος Σεργουλόπουλος
Αν και πρωταγωνιστεί για παραπάνω από 20 χρόνια στη μικρή οθόνη, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως ο Φώτης έχει έναν αδελφό δύο χρόνια μεγαλύτερο και μάλιστα έμπορο διαμαντιών. Τα δύο αδέλφια αν και τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους ποτέ δεν έπαψαν να αγαπιούνται βαθιά και κάθε φορά που θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια τους κατακλύζει η συγκίνηση. Μάλιστα ο Αλέξανδρος Σεργουλόπουλος μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι υπερπροστατευτικός απέναντι στον Φώτη και είναι ο μόνος που μπορεί να διώξει κάθε άγχος και στρες από το μυαλό του.