1 Μαΐ 2015

Τιγκα στο χασισι ο ΓΚΙΣΤ του ΠΑΟ ......αυτος θελει ενα παπορι μονος του!!!


gkist
Λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης, σε δείγμα που έδωσε μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας. Αυτή δεν είναι η....
πρώτη φορά που βρίσκεται απαγορευμένη ουσία σε δείγμα του, καθώς το 2011, όταν είχε… μετακομίσει από την Παρτιζάν στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είχε βρεθεί θετικός επίσης σε χρήση κάνναβης.
«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.
Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.
Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό» αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.