17 Μαΐ 2015

«NTOY» ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ! «Ρύθμισε τα χρέη σου»


ÅÖÏÑÉÁ- ÕÐÁËËÇËÏÉ
Από την περασμένη Πέμπτη, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στέλνει email και καλεί στο τηλέφωνο 23.500 οφειλέτες που χρωστούν από 250.000 έως ...
και 1.500.000 ευρώ προκειμένου να πληρώσουν ό,τι μπορούν.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν δεχθεί «ραβασάκι» ή τηλέφωνο από την εφορία ξεχωρίζουν:
1. Μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που πηγαινοέρχεται συχνά στο υπουργείο Οικονομικών για να βρει κονδύλια για το υπουργείο του. Όπως λέει ο ίδιος, αν και για πολλά χρόνια στο παρελθόν πλήρωσε υπέρογκους φόρους με συνέπεια, η οικονομική κρίση τον έφερε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Έχει όμως εδώ και χρόνια πλέον εγκαταλείψει την αποπληρωμή του χρέους που σκαρφάλωσσε στα 285.000 ευρώ.
2. Σύζυγος πρώην πρωθυπουργού που ελλείψει χρημάτων πουλούσε τη βίλα της πολλά χρόνια πριν το μνημόνιο, βρέθηκε να χρωστά στην εφορία περισσότερα από 400.000 ευρώ.
3. Έλληνας ευρωβουλευτής, ο οποίος είδε τον επιχειρηματικό όμιλο που είχε στήσει την προηγούμενη δεκαετία να καταρρέει, χρωστά εκατοντάδες χιλιάδες στην εφορία.
4. Πρώην υπουργός βρέθηκε να χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εφορία λόγω των χαρατσιών από νόμους που έχουν τη δική του σφραγίδα.
5. Γνωστός για τους αντιμνημονιακούς του αγώνες μεγαλοδημοσιογράφος και εκδότηςεφημερίδων, που βίωσε την οικονομική κατάρρευση στα χρόνια της κρίσης, χρωστά περισσότερα από 400.000 ευρώ στην εφορία.
http://www.crashonline.gr/