3 Ιουν 2015

Ο τυχεράκιας !!! (το αστείο της ημέρας)



Είναι ένας τύπος που έχει ψιλικατζίδικο. Με την οικονομική κρίση δεν πηγαίνει καθόλου καλά. 
Πελάτης πατάει στην χάση και στην φέξη και έχει απελπιστεί ο άνθρωπος. Έχει φτάσει σε σημείο απόγνωσης.
Καθώς πηγαίνει για το απονενοημένο διάβημα, ανοίγουν οι ουρανοί και μια βροντώδης, στομφώδης, επιβλητική φωνή ακούγεται από πάνω «ΠΟΥΛΑΑΑ !!!!». Κοιτάζει προς τα πάνω έκπληκτος και σκέφτεται «Ας το δοκιμάσω κι αυτό».
Βάζει μια αγγελία στην εφημερίδα ό,τι πωλείται ψιλικατζίδικο και την άλλη μέρα κιόλας, με το που κυκλοφορεί η εφημερίδα, εμφανίζεται ένας και τον ρωτάει πόσο το πουλάει. Και πάλι ακούγεται η φωνή από τον ουρανό και του λέει «ΠΕΝΗΝΤΑΑΑ !!!».
«Πενήντα» λέει στον υποψήφιο αγοραστή και, επιτόπου, αυτός βγάζει και του δίνει 50.000 ΕΥΡΩ γιατί το θεώρησε ευκαιρία.
Χαρούμενος και με τα λεφτά στην τσέπη βγαίνει από το μαγαζί και τότε ακούγεται πάλι η φωνή «ΚΑΖΙΝΟΟΟ !!!!». Σκέφτεται «ό,τι μου έχει πει, σε καλό έχει βγει, θα κάνω ό,τι μου λέει».
Φτάνει στο καζίνο και με το που περνάει την πόρτα πάλι η φωνή ακούγεται «ΜΠΛΑΚ ΤΖΑΑΑΚ !!!!», Πηγαίνει, στρώνεται σε ένα τραπέζι του μπλακ τζάκ, μοιράζει ο κρουπιέρης πρώτο φύλλο και του έρχεται δεκάρι. «Καλό φύλλο» σκέφτεται και ταυτόχρονα ακούγεται η φωνή «ΟΛΑΑΑ !!!!». Αν και έχει τις αμφιβολίες του ποντάρει και τα 50.000 ΕΥΡΩ.
Δεύτερο φύλλο 7. Σκέφτεται «17, πω πω, τώρα τι κάνουμε;» και ακούγεται η φωνή «ΤΡΑΒΑΑΑ !!!!». «Ε, για να το λέει είμαι ασφαλής» σκέφτεται και τραβάει. Βγαίνει 2. «Τώρα την ήπιαμε, τι κάνουμε;» σκέφτεται και πάλι ακούγεται η φωνή «ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟ !!!!» κοιτάζει προς τα πάνω και αναρωτιέται «κι άλλο από τα 19;»
«ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩ !!!!!!» απαντάει η φωνή.
Τραβάει λοιπόν και του έρχεται κι άλλο δυάρι και κάνει 21. Και τότε ακούγεται και πάλι η φωνή «ΠΩ ΠΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΡΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!