3 Ιουν 2015

Είναι ντροπή κύριε Πανούση… στην ΕΛΑΣ «συγχαρητήρια»

Εντελώς απαράδεκτοι είναι οι υπεύθυνοι για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, αφού αποδεικνύονται ανίκανοι να προστατεύσουν απλούς εργαζόμενους από τον ...
αντικοινωνικό συρφετό που είχε κάνει επάγγελμα και τρόπο ζωής τις ληστείες, παριστάνοντας του κοινωνικούς αγωνιστές.
Οι εικόνες από τα τηλεοπτικά συνεργεία να προπηλακίζονται, λεκτικά και μη, από αντιεξουσιαστές που «συμπαραστέκονταν» στους ληστές και ολόκληρες διμοιρίες παρατεταγμένων δυνάμεων της τάξης να μην επεμβαίνουν, παρακολουθώντας σχεδόν απαθείς διάφορα καλόπαιδα με ονοματεπώνυμο (…) να βρίζουν χυδαία τους δημοσιογράφους και τους οπερατέρ, λοιδορώντας και απειλώντας τους, αν μη τι άλλο προβληματίζουν.
Κι αυτό διότι οι αστυνομικοί δεν επεμβαίνουν όταν δεν έχουν την εντολή να το πράξουν. Φαίνεται, ότι τα «ήθη» που επικρατούσαν και επικρατούν σε αριστερές συνιστώσες, αλλά και τα σαφώς μειωμένα αντανακλαστικά «πιο λογικών» στα θέματα δημόσιας τάξης, έχει οδηγήσει σε απαράδεκτες και επικίνδυνες καταστάσεις.
Την ίδια στιγμή, η αφασία που διαπιστώνεται στην πολιτική ηγεσία και η «ασυλία» που παρέχεται έμμεσα, δια της απραξίας, σε κάθε λογής αντικοινωνικά στοιχεία να ασχημονούν στο προαύλιο των δικαστηρίων, δεν μπορεί παρά να προβληματίζει. Ελπίζουμε να σοβαρευτούν.
http://www.defence-point.gr/news/?p=129969