3 Ιουλ 2015

Η Ζωή Κω/λου έδιωξε φωτογράφο 500€ για να προσλάβει τεχνικό σύμβουλο 2.800€-Πως έδιωξε την απλήρωτη επί 6 μήνες φωτογράφο


Η απόλυτη τρολιά είναι ότι ο τεχνικός σύμβουλος προσελήφθη με ΜΠΛΟΚΑΚΙ... ξέρετε αυτό το τρισκατάρατο μπλοκάκι με το οποίο το κεφάλαιο εκμεταλλεύεται τους
εργαζόμενους

Την ίδια ώρα που απέλυαν την φωτογράφο των 500 ευρώ ο Γεν. Γραμ. της Βουλής προσλάμβανε στο γραφείο του...
τεχνικό σύμβουλο με μισθό 2.282 (+23%ΦΠΑ = 2.800) ευρώ μηνιαίως.
To παρακάτω έγγραφο αποδεικνύει τον συγκεκριμένο διορισμό!



Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απέλυσε συμβασιούχο φωτογράφο των 500 ευρώ και αφού επί έξι μήνες εκμεταλλευόταν τις υπηρεσίες της, χωρίς να την πληρώνει.

Σε κατ’ ιδίαν συνάντηση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να είχε λάβει διαβεβαίωση πως θα ανανεωθεί η σύμβαση της, ενώ στις 7 Απριλίου σε συνέντευξη τύπου για την σύσταση της Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους η Πρόεδρος της Βουλής, καυτηριάζοντας τα υπέρογκα ποσά που σχετίζονται με την υπόθεση της Siemens, αναφέρθηκε στο πρόσωπο της σημειώνοντας… «Αυτό θέλω να το ακούει η φωτογράφος της Βουλής που έχει μία σύμβαση νομίζω 500 ευρώ το μήνα».

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες η φωτογράφος, απλήρωτη γαρ, απέστειλε email στην Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της και αν θα της καταβληθεί η αμοιβή της για τους 6 μήνες που ήταν απλήρωτη.

Σήμερα, επικοινώνησε μαζί της ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Θαλάσσης, και της ανακοίνωσε ότι «η Πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά της και δεν θα της ανανέωση τη σύμβαση» .

newsit.gr

Διαψεύδει η Ζ. Κωνσταντοπούλου αναφορές για απόλυση φωτογράφου

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ακραίες παρεμβάσεις για ματαίωση του δημοψηφίσματος 01/07 22:25
Κατηγορηματικά διέψευσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορές που κάνουν λόγο για απόλυση φωτογράφου από τη Βουλή υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι χάρη σε παρέμβαση του σημερινού Γενικού Γραμματέα επιλύθηκε το πρόβλημα της μισθοδοσίας της συγκεκριμένης υπαλλήλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου εξήγησε ότι όταν ανέλαβε Πρόεδρος της Βουλής η συγκεκριμένη υπάλληλος απασχολούνταν ως «ασκούμενη φωτογράφος», χωρίς να διαθέτει ειδικότητα φωτογράφου και μάλιστα δεν πληρωνόταν διότι η σύμβασή της είχε ήδη λήξει.

Με παρέμβαση, όμως, του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Θαλάσση, η υπάλληλος κατέστη δυνατό να απασχοληθεί στο τομέα της ειδικότητάς της (ψηφιοποίηση) και να επιλυθεί το ζήτημα της μισθοδοσίας της.

Όπως ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, η ίδια η υπάλληλος δηλώνει πλέον «κατευχαριστημένη» με τη λύση που δόθηκε από το Προεδρείο της Βουλής στο εργασιακό καθεστώς της.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε, ταυτόχρονα, την απορία της για τα εν λόγω δημοσιεύματα στη συγκεκριμένη συγκυρία «δίχως να έχουν διασταυρωθεί δημοσιογραφικά». 

δεξι εξτρεμ