5 Σεπ 2015

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ : Μικρά και μεγάλα κορίτσια διψούν για δράση


Clipboard
Έντονη θα είναι η παρουσία των γυναικών στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου με την προσδοκία να αλλάξουν οι ισορροπίες .


Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τις περισσότερες αλλαγές στα ψηφοδέλτια του λόγω της μεγάλης διάσπασης που προκάλεσε η απότομη μνημονιακή στροφή του και η δημιουργία εν τέλει της Λαικής Ενότητας. Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, κορωνίδα της γυναικείας εκπροσώπησης δεν θα είναι άλλη από την Ολγα Γεροβασίλη που θα είναι υποψήφια στην Αρτα. Υποψήφια θα είναι επίσης η Μαρία Γιαννακάκη στη Β’ Πειραιά, η Θεανώ Φωτίου στη Β’ Αθηνών, ενώ στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα είναι και η Νίνα Κασιμάτη στην Β΄Πειραιά , η Παναγιώτα Δριτσέλη στα Τρίκαλα και στο Επικρατείας θα είναι ξανά η Ράνια Αντωνοπούλου .
Στη Νέα Δημοκρατία, θα είναι ξανά στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών η Ζωή Ράπτη, πρώην σύζυγος του Μάκη Βορίδη, η ηθοποιός Κορίνα Δαμουλιάνου, η Μαριάνθη Καφετζή , η Ντόρα Πάλλη αλλά και η Κατερίνα Παπακώστα. Στην Α’ Πειραιά δεσπόζει το πρόσωπο του πρώην μοντέλου Νόνη Δούνια, ενώ στη Β’ Πειραιά θα είναι υποψήφια η Ελένη Κριτσιδήμα. Στις Σέρρες θα κατέβει η δικηγόρος Φωτεινή Βαδικόλια και στην Α’ Θεσσαλονίκης η δικηγόρος Αννα Ευθυμίου.
Στο ΠΑΣΟΚ , υποψήφια στην Α’ Αθηνών είναι η Σάντυ Μηλιάνη και η Συλβάνα Ράπτη στην Α’ Αθηνών, ενώ δυναμική είναι η γυναικεία παρουσία σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.
Αντίστοιχα στο Ποτάμι, υποψήφιες θα είναι , μεταξύ άλλων, η Αννα Ευφραιμίδου –Παπασταύρου η πρώτη Ελληνίδα γιατρός που αναγνωρίστηκε ως ογκολόγος- παθολόγος , η Νιόβη Παυλίδου καθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, η Νίκη Φούντα, η Λίλη Αγγελοπούλου.
Η Λαίκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη θα έχει στις λίστες του την Άννα Δημητράτου που είναι δικηγόρος.
http://www.crashonline.gr/