25 Σεπ 2015

Οι Ευχαριστίες Χρ. Ζώη στον ΠτΔ και τα «τιτιβίσματα» με νόημα…

Ο Χρήστος Ζώης
Επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του paraskhnio.gr ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, πρόλαβε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το σχόλιο που έκανε ο Χρήστος Ζώης στα μέσα
κοινωνικής δικτύωσης. Ο τέως υπουργός Ναυτιλίαςέγραψε στο twitter:
Με τη δήλωσή του αυτή, εμμέσως πλην σαφώς, στέλνει μήνυμα, σχετικά με το ποιος τον πρότεινε για την υπηρεσιακή κυβέρνηση, ενώ απαντάει και στις διαρροές που τον ήθελαν να έχει προταθεί από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.
Όσον αφορά στα σενάρια που τον ήθελαν να παραμένει στην κυβέρνηση, ο κ. Ζώης όπως είχε τονίσει σεπροεκλογική συνέντευξή του στον «Επικοινωνία 94 FM», θα έπρεπε να υπάρξει «σχέδιο, εθνικό και όχι κομματικό, που θα έχει ορίζοντα 24μήνου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό», συζητήσεις και σχεδιασμοί που εν τέλει δεν έγιναν με τον Πρωθυπουργό, οπότε ήταν δύσκολο από πλευράς του να παραμείνει σε μια τέτοια θέση – και μάλιστα ως υποτιθέμενο στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ., τη στιγμή που ο ίδιος βλέπει τα πράγματα ως εθνική υπόθεση, ενώ δεν κρύβει ότι ανήκει στην ευρεία κεντροδεξιά παράταξη, που ως σημείο αναφορά της έχει τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του «γαλάζιου» κόμματος κ. Κώστα Καραμανλή. 
Ο κ. Ζώης ευχαρίστησε με επόμενα tweets του επίσης:
Παρ.κ
http://www.paraskhnio.gr/eyxaristies-xr-zoi-kai-titivismata/