11 Νοε 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο Παρασκευόπουλος μηνύει τον Πανούση – Πανικός στην κυβέρνηση

ÓÕÍ. ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÕÐ. ÄÉÊÁÉÏÓÕÍÇÓ ÍÉÊÏÕ ÐÁÑÁÓÊÅÕÏÐÏÕËÏÕ ÃÉÁ ÔÇ ÄÇÌÏÓÉÁ ÄÉÁÂÏÕËÅÕÓÇ ÃÉÁ ÔÏ ÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏ ÔÏÕ ÓÕÌÖÙÍÏÕ ÓÕÌÂÉÙÓÇÓ (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)Συνεγερμός έχει σημάνει κυριολεκτικά στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση για επαφές Συριζαίων με κρατούμενους-μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.
Είναι χαρακτηριστικο ότι από
νωρίς το πρωί στον Άρειο Πάγο έχει μεταβεί ο υπουργός ΔικαιοσύνηςΝίκος Παρασκευόπουλος, συνοδευόμενος από τον σκληρό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου (Δημήτρης Τζανακόπουλος, Μιχάλης Καλογήρου και οι δυο είναι δικηγόροι). Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο κ. Παρασκευόπουλος αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην υπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλώντας με συνεργάτες του αναρωτιόταν «Που το πάει ο Πανούσης;». Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ακόμα ότι «εγώ δεν είχα καταλάβει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον Πανούση. Εγώ σε όλες τις φάσεις της υπουργίας του τον κάλυψα και μάλιστα ήρθα και σε αντιπαράθεση με στελέχη που διαφωνούσε ο κ. Πανούσης και κάλυψα τις ιδέες και τις πρακτικές του».

Το μυστικό ραντεβού Πανούση-Παρασκευόπουλου-Λάμπρου
Στο μεταξύ, το χθεσινό δελτίο του Mega, αποκάλυψε κι ένα μυστικό ραντεβού μεταξύ των κ.κ. Παρασκευόπουλου, Λάμπρου και Πανούση, όταν ο τελευταίος είχε μάθει για τις συνομιλίες του κ. Λάμπρου με τα φυλακισμένα στελέχη. Στο ραντεβού αυτό, ο Νίκος Παρασκευόπουλος διαβεβαίωσε τον Γιάννη Πανούση πως η κυβέρνηση έχει πάρει τα μέτρα της και πως δεν πρέπει να ανησυχεί.
«Θα του λιώσω το κεφάλι». Αυτή η φράση ειπώθηκε από «νονό» της νύχτας και αναφέρονταν στον Γιάννη Πανούση, ενώ έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ.
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιάννης Πανούσης έχει δώσει έναν φάκελο στις εισαγγελικές αρχές σχετικά με τις καταγγελίες του για επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Ο φάκελος αυτός περιέχει συνομιλίες σχετικά με τις φυλακές τύπου Γ” και ειδικά την περίοδο Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος του 2015, ξεκινώντας από την κατάληψη της Νομικής.