2 Ιαν 2016

Επιμένει στην στράτευση των γυναικών ο Καμμένος

Νέος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση καθώς ο Υπουργός Άμυνας με συνέντευξή του στο Mega όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά επανέφερε το θέμα της προαιρετικής στράτευσης ..
των γυναικών και των στρατιωτικών Λυκείων παρά τις αποστάσεις που έχουν λάβει από τις τοποθετήσεις του στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε θα μιλήσει για τα συγκεκριμένα ζητήματα όχι μόνο με τον Πρωθυπουργό αλλά και με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Καμμένος, επισήμανε ότι η εθελοντική στράτευση των γυναικών εξετάζεται ώστε να καλυφθούν ελλείψεις στο προσωπικό των στρατιωτικών δυνάμεων και πρόσθεσε ότι η βασική εκπαίδευση στα στρατιωτικά λύκεια θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.
Εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για την κριτική του στο ζήτημα τονίζοντας πως «το 1996 έλεγε ότι η στράτευση των γυναικών στην παραμεθόριο είναι υποχρεωτική έως τα 62 έτη». «Δεν είπα ότι θα κάνουμε στρατιωτικά λύκεια» δήλωσε σε σχετική ερώτηση.
Διευκρίνισε ότι αυτό που είπε είναι να υπάρχουν κάποιες δυνατότητες «δεν υπάρχουν τα ναυτικά λύκεια; Να υπάρχουν τα αεροπορικά λύκεια για να λαμβάνουν κάποιες γνώσεις εκείνοι που θέλουν να πάνε στην Πολεμική Αεροπορία. Δεν μίλησα για στρατιωτικοποίηση της Παιδείας» είπε.
 http://www.parapolitika.gr/