8 Φεβ 2016

O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΔ!


ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η χώρα πάει κατά διαόλου. Όταν ήταν οΣΥΡΙΖΑ στην... 


αντιπολίτευση προκάλεσε εκλογές χωρίς να έχει καταλάβει την καυτή πατάτα που θα αναλάμβανε, σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση, τέσσερις μήνες μετά τις κάλπες που η ΝΔ έχασε με 8% διαφορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε την εσωκομματική γυμναστική ε στελέχη της ΝΔ επιπέδου... Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας και μέσω Twitter στέλνει μήνυμα ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ είναι έτοιμη και θα βγει πρώτη!!!
Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να κλείσει τη συζήτηση που αφορά στο κόμμα του και που έχει να κάνει με το κατά πόσον η Συγγρού επιθυμεί την προσφυγή στις κάλπες, αλλά και σε ποιον βαθμό είναι έτοιμη γι' αυτές, όταν αρχικά ο ίδιος ο πρόεδρός της είχε ζητήσει περιθώριο 111 ημερών, για να περάσει τις δικές του αλλαγές και τη δική του φιλοσοφία στη «γαλάζια» παράταξη.
Μιλώντας από τη Λέσβο, όπου παρέστη, μεταξύ άλλων, και στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε και σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, όσον αφορά στο προσφυγικό. «Τα νερά του Αιγαίου δεν θα γίνουν η κερκόπορτα της Ελλάδας και της Ευρώπης υπογράμμισε σχετικά.

http://fimotro.blogspot.gr/2016/02/o_3.html