9 Απρ 2016

ΣΗΜΕΙΑ και τερατα στις εκλογες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΤΑΙΑΣ!!!Το ζεύγος Κώττη-Λαμπροπούλου λύνει και δένει στη Β5 Περιστερίου

Ο μεν Γεώργιος Κώττης είναι ο νυν Πρόεδρος και αυριανός υποψήφιος, όπως ο ίδιος δηλώνει, στη θέση του Προέδρου της Β5 Νομαρχιακής Περιστερίου. Η δε Μαρία Λαμπροπούλου συμμετέχει στη ΝΕΦΕ σαν Αντιπρόεδρος. Τι μοιράζονται οι δυο τους εκτός από το ενδιαφέρον τους για τη Β5;
Ας ξεκινήσουμε από μία κοινή συζυγική στέγη. Ως ζεύγος λοιπόν συνεργούν με προκλητικές ενέργειες, ορίζοντας στους θεματικούς τομείς υποψηφίους που δεν έχουν τα προαπαιτούμενα βάσει της εγκυκλίου των εκλογών προσόντα, υποσχόμενοι την εκλογή τους και εκβιάζοντας με τον τρόπο αυτό την υπογραφή και την ψήφο τους ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νομαρχιακής.
Η κα Λαμπροπούλου και ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια των εκλογών των Θεματικών Τομέων προκλητικά απαγόρευαν στους υποψηφίους την είσοδο στο χώρο της ψηφοφορίας ώστε να μην ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και τον έλεγχο της κάλπης.
Η έναρξη της εκλογικής διαδικασίας ξεκίνησε απουσία του Προέδρου της ΝΕΦΕ και των υπόλοιπων μελών της. Η κα Μαρία Λαμπροπούλου όμως συνοδεία του συζύγου της Γεωργίου Κώττη ήταν παρούσα. Καθ΄όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας συμμετείχαν στην εφορευτική επιτροπή οι προσκείμενοι προς τον κ. Κώττη, Μαυροειδάκος Δημήτρης, Πατακιας Κων/νος, Παπαγεωργίου Ελευθέριος, οι οποίοι και εμπόδιζαν στους υποψηφίους την οπτική επαφή με την κάλπη.
Περί μυστικότητας ψηφοφορίας ούτε λόγος, καθώς παραβάν δεν υπήρξε ποτέ. Περί αλλοίωσης του αριθμού των ψηφοφόρων πολύς λόγος, καθώς οι ψηφίσαντες δεν υπέγραφαν σε καμία κατάσταση ώστε να διασφαλισθεί ο αριθμός αυτών.
Αποκορύφωμα η ένσταση για την εγκυρότητα των εκλογών μετά από έντονη διαμαρτυρία ψηφοφόρου ο οποίος, προσερχόμενος στην κάλπη για να ψηφίσει, ανακάλυψε τι άλλο... ότι είχε ήδη ψηφίσει!