27 Απρ 2016

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του Μιχάλη Αλεξάκη από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Από ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ και από ΜΕΛΟΣ του κινήματος. Τελικά όταν δεν πιστεύεις σε τίποτα άλλο παρά στο κόμμα σου και μάλιστα με δογματικό τρόπο, είσαι καταδικασμένος να ζήσεις την επανάληψη της κατάστασης που επιδίωξες
.Διότι με την απραξία δεν μπορεί ν’ αλλάξει ο κόσμος. Άρα με απλώς κατηγορίες δίχως πράξη το μόνο που πετυχαίνεις είναι η αλλαγή της αλλαγής, δηλαδή η επιστροφή στην κατάσταση την αρχική.
Οι απόψεις μου πλέον δεν ταυτίζονται με τον τρόπο προσέγγισης, διαχείρισης και επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων, που ακολουθεί η κυβέρνηση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που επιβάλλει να ακολουθήσω την επιλογή της ανεξαρτητοποίησης. Οι διαφωνίες μου με τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας του τόπου οξύνθηκαν μετά τα πρόσφατα γεγονότα που απασχόλησαν και κατ’ ουσία τάραξαν την κοινή γνώμη.
Θέματα παιδείας, σύμφωνο συμβίωσης θέμα Μουζάλα, συνεχιζόμενος ενφια , υπερφορολόγηση,μη λήξη των καπιταλ κοντρολς, παραχώρηση των αεροδρομίων, Ειδωμένη ,μεταναστευτικό ,Λιμάνι Παιραιά, καταλήστευση των πολυτεκνικών επιδομάτων. απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Γελοίο και επικίνδυνο ασφαλιστικό και τώρα δημιουργία καταυλισμού παράτυπων μεταναστών στα Χανιά.
Δυστυχώς ποτέ δεν εισακούστηκαν οι ενστάσεις και ανησυχίες μου σε θέματα που απασχολούν την κοινωνία . Η Πατρίδα είναι το κοινό μας σπίτι. Δεν μπορούμε αδρανείς να παρακολουθούμε την αριστερά των φρικιών και των ταγαροπολιτικών που δεν πιστεύουν στο Έθνος και το μισούν να διαλύουν την χώρα.
- See more at: http://parapolitiko.gr/2016/04/26/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/#sthash.nFSz49Z4.dpuf