25 Απρ 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εδώ νοσηλεύεται (μυστικά!) το ανώτερο στέλεχος Τράπεζας που ερευνούσε "καυτούς" φακέλους...

http://www.press-gr.com/2016/04/blog-post_8951.html
Από τον Στέλιο Ξυφίδη.

Θυμάστε την αποκάλυψη που είχαμε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες; 
Σύμφωνα με αυτήν (στις 30 Μαρτίου) ένα περίεργο και σοκαριστικό γεγονός ερευνούν οι αρχές. Κατά το χρονικό διάστημα

μεταξύ 18 και 19 Μαρτίου, ένας 35χρονος - ανώτερος στέλεχος Τράπεζας- υπέστη εγκεφαλικό την ώρα της εργασίας του μέσα στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, στο κέντρο της Αθήνας. Αμέσως μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κεντρική κλινική της Αθήνας και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, Το εν λόγω στέλεχος ασκούσε νευραλγικές αρμοδιότητες αυτήν την περίοδο που εκτείνονταν, κατά κυριολεξία, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Αττικής, από τα βόρεια έως τα νότια.


Τα νεότερα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση μου και μέσω του Press-Gr κάνω ευρύτερα γνωστά είναι ότι το εν λόγω στέλεχος της Τράπεζας έχει μεταφερθεί από την ημέρα εκείνη στην Ευρωκλινική στην περιοχή της Πλατείας Μαβίλη. Μάλιστα μέχρι και τουλάχιστον πριν από λίγες ημέρες συνέχιζε να νοσηλεύεται εκεί. Αυτό σημαίνει ότι έχει παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείοπάνω από ένα μήνα κι αυτό δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. 
Γύρω από την υπόθεση επιχειρείται να κρατηθεί σιωπή, να παραμείνει μυστικό επτασφράγιστο (γιατί;) γιαυτό και τα στοιχεία βγαίνουν με δυσκολία. Η οικογένειά του ήδη βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία. 

Τα ερωτήματα επομένως γίνονται σοβαρότερα:
Ποιες υποθέσεις και για ποια πρόσωπα ερευνούσε το εν λόγω στέλεχος; 
Δεδομένου ότι είναι νέος σε ηλικία και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τι σημαίνει ένα τέτοιο βαρύ περιστατικό κατά την ώρα εργασίας; Ήταν εντελώς συμπτωματικό ή ήταν αποτέλεσμα π.χ. έντονων πιέσεων, από ποιους και γιατί; Αν ισχύει η δεύτερη εκδοχή, τότε μπορεί να προκύπτουν έμμεσα και εγκληματικές ευθύνες για τους τυχόν "ηθικούς αυτουργούς". 
Η μεταφορά και παραμονή του σε ιδιωτική κλινική οφείλεται αποκλειστικά σε πρακτικούς λόγους με τη συναίνεση και των οικείων του; 
Επίσης τώρα που έγινε και η συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια από τις τράπεζες σε κόμματα, media και άλλους μεγαλοσχήμονες, δεν αποκλείεται αυτή η υπόθεση να αποτελέσει μια σημαντική πτυχή και αυτής της έρευνας...