26 Απρ 2016

ΕΠΙΚΗ φωτογραφία: ο Τάκης Τσουκαλάς με φανέλα Παναθηναϊκού! NTOKOYMENTO από τα λίγα…

Κι όμως δεν είναι ανέκδοτο, είναι πραγματικότητα και έχει άμεση σχέση με την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη!
Τι κοινό μπορεί να έχει η απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου του
«Καραϊσκάκης», με τον Τάκη Τσουκαλά να φοράει τα πράσινα, στα οποία όπως λέει ο ίδιος έχει αλλεργία; Έχει και παραέχει!
tsou2
Η τελευταία φορά που ελληνική ομάδα μπάσκετ πήρε την απόφαση να μην κατέβει να αγωνιστεί ήταν στις 11 Μαΐου του 1993, όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έμεινε σταθερός στην απόφαση να αποσυρθεί από τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία στο τρίτο παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός διοργάνωσε στο «ΣΕΦ» την περίφημη φιέστα με τα μπαλέτα και ελλείψει αντιπάλου, ορισμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» (ανάμεσα τους και ο Τάκης Τσουκαλάς) φόρεσαν τα πράσινα, υποδυόμενοι τους παίκτες του Παναθηναϊκού κι έκαναν διατάσεις, προσποιούμενοι πως θα κατέβουν να αγωνιστούν.
Ο φωτογραφικός φακός είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας…
sdna.gr