8 Απρ 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ REDPEPPERNEWS.GR – «ΒΟΜΒΑ» ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟΥ: ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ – ΑΛ. ΚΟΝΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΑΘ. ΜΠΟΥΡΑΣ – ΕΛ. ΡΑΠΤΗ)

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατά αποκλειστικότητα από έγκυρη δικαστική πηγή τόσο η ραδιοφωνική εκπομπή «Red Pepper News» του ρ/σ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM (είδηση που έφεραν στο φως της
δημοσιότητας οι Πάρις Κουρτζίδης και Σπύρος Παπαδάκης την Παρασκευή 8/4 11:00πμ – 1:00μμ) όσο και το RedPepperNews.gr ήδη καθαρογράφεται το σκεπτικό της εισήγησης, καθώς έχει ορισθεί η σύνθεση του εκλογοδικείου, σύμφωνα με το οποίο (αν επικρατήσει η επιστημονική γνώμη του εισηγητή-εισαγγελέα) η Νέα Δημοκρατία πρόκειται να κερδίσει από μία έδρα στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης ενώ χάνεται η τέταρτη έδρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις περιφέρειες Αττικής και Α’ Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα.
Ως εκ τούτου, οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και κ. Αλέξανδρος Κοντός, επανέρχονται δριμύτεροι στη Βουλή και τη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ απ’ αυτή φέρονται να αποχωρούν (χάνουν την έδρα τους),ελέω ποσόστωσης και μετακινήσεων εδρών (καραμπόλων από τις μεγάλες κεντρικές περιφέρειες προς αυτές της επαρχίας), ο κ. Θανάσης Μπούρας (Αττική) και η κυρία Έλενα Ράπτη (Α’ Θεσσαλονίκη).
Περισσότερα και αποκαλυπτικότερα σχετικά με το τι και πως επηρεάζει η εξέλιξη αυτή τα «γαλάζια» αλλά και τα εθνικά δρώμενα, μέσα στις επόμενες ημέρες από το RedPepperNews.gr και από Δευτέρα 11 Απριλίου στην εκπομπή Red Pepper News του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM.