27 Μαΐ 2016

Ρονάλντο: Εγώ είμαι μητέρα και πατέρας του γιου μου Γιατί ο γιος του δεν θα γίνει ποτέ οπαδός της Μπαρτσελόνα

Για την οικογένειά του, την αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το γιατί ο γιος του δεν θα γίνει ποτέ οπαδός της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του.

Η αδυναμία του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον γιο του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο μικρός Κρις ακολουθεί τον μπαμπά του σχεδόν σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να ποζάρει μαζί του στις φωτογραφίες του Instagram.
Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτη μίλησε στην Marca «Ο γιος μου μου έχει αλλάξει την ζωή από πολλές απόψεις», τόνισε ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ σε ερώτηση για το ποια ομάδα υποστηρίζει ο Κρις, ο πατέρας του φάνηκε αρκετά πεπεισμένος ότι: «Είναι αδύνατο να γίνει οπαδός της Μπαρτσελόνα διότι έχει τα γονίδιά μου. Αλλά ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο θα το δεχτώ».  Ο Ρονάλντο είπε ακόμα ότι η μητέρα του τον βοηθάει πολύ με τον μικρό και ότι είναι η κολόνα της οικογένειας.
Η ερώτηση για την μητέρα του μικρού δεν θα μπορούσε να λείπει από την συνέντευξη, με τον ποδοσφαιριστή να απαντά: «Δεν έχει μητέρα. Έχει μητέρα και πατέρα σε ένα πρόσωπο και αυτό είμαι εγώ».