21 Μαΐ 2016

Ρεσιτάλ χυδαιότητας από τον Κασιδιάρη...


Το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής έδειξε για ακόμη μια φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης με το «καλημέρα» της συζήτησης στην Ολομέλεια. Ο εκπρόσωπος...

της ναζιστικής οργάνωσης σε κατάσταση αμόκ χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις εντός της Βουλής, ενώ πέταξε και το cd που περιέχει το νομοσχέδιο προς τα κυβερνητικά έδρανα.

Όταν πήρε τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες βουλευτές να επικροτούν και να χειροκροτούν, βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και αποκάλεσε τα στελέχη της κυβέρνησης «πόρνες των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων».

«Και μας φέρατε νύχτα ένα cd με 7.500 σελίδες που ξεπουλάτε τα πάντα. Σας το επιστρέφουμε», δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ, κατά τις ομιλίες των εισηγητών για το πολυνομοσχέδιο με τα νέα μέτρα και εκείνη τη στιγμή πέταξε το cd.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος απάντησε στον βουλευτή της ΧΑ ότι «δεν έχετε το λόγο κύριε Κασιδιάρη.Και σας λέω ότι είναι αντικοινοβουλευτικό αυτό που κάνετε και σας εγκαλώ στην πράξη. Και το κάνετε ενώ στα θεωρεία είναι 50 μαθητές από την Καλαμαριά για να κάνετε θέατρο».

Οι βουλευτές του κόμματος, πάντως, δεν σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να ωρύονται χρησιμοποιώντας ύβρεις και απρεπείς εκφράσεις.


efsyn.gr