24 Μαΐ 2016

Ο Μητσοτάκης σχεδιάζει… ανασχηματισμό στη ΝΔ

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ θα διωξει τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ με αλλους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ....Φοβερα πραγματα γινονται στη Ν.Δ....ΛΕΤΕ να φερει τιποτα ΠΑΣΟΚΟΥΣ να τους βαλει...ειδωμεν...Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διατηρεί ως κεντρικό
“φωνήεν” στη ρητορική του το αίτημα για πρόωρες εκλογές, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν σχεδιάζει τη “δική του” Νέα Δημοκρατία, με άνεση χρόνου.
Ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό. Και σίγουρα, νωρίτερα από την αντίστοιχη κίνηση που αναμένεται να κάνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να αναδιατάξει το κυβερνητικό σχήμα.
Σχεδόν 5 μήνες μετά την εκλογή του στην ηγεσία της Συγγρού, ο πολιτικός επίγονος του μητσοτακισμού έχει διαγνώσει προβλήματα και παθογένειες, που θολώνουν τη δική του εικόνα, και εκ των πραγμάτων δυσκολεύουν την αντιπολιτεττική τακτική της Νέας Δημοκρατίας.
Ο “ανασχηματισμός” θα αφορά θέσεις ευθύνης, από Συντονιστές και Τομεάρχες μέχρι Γραμματείς, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έμφαση θα δοθεί στον τομέα της επικοινωνίας, προκειμένου να καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να χαράσσει εκείνη την πολιτική ατζέντα της καθημερινότητας, κάτι το οποίο δεν κατάφερε το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζουν πολιτικό χρόνο.

http://ysterografa.gr/