26 Ιουν 2016

«Γαλάζια»… απόβαση στη Γερμανία (ΦΩΤΟ)...ΕΧΟΥΜΕ αδικο εμεις να τους αποκαλουμε ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

 Επίσκεψη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, στη Γερμανία, ύστερα από πρόσκληση του Ιδρύματος Αντενάουερ.
Στην αποστολή συνόδεψαν τον κ. Κικίλια ο αναπληρωτής
Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, η Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή και ο Πάτροκλος Γεωργιάδης, μέλος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος.
Τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης σε Νυρεμβέργη και Βερολίνο με κυβερνητικούς αξιωματούχους, μέλη του γερμανικού Κοινοβουλίου και επικεφαλής μονάδων συντονισμού ασφάλειας και εσωτερικών υποθέσεων, στους οποίους παρατέθηκαν αναλυτικά οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.
Επίσης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν στο Βερολίνο με τον υφυπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας Dr. Ole Schroder και τον υπουργό Επικρατείας Dr. Helge Braun.
Όπως δήλωσε ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας « είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το εθνικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, αναδεικνύοντας όλες τις διαστάσεις του, όχι μόνο σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, αλλά και όσον αφορά ζητήματα εθνικής ασφάλειας και αναπόφευκτων επιπτώσεων στην ελληνική οικονομία και κοινωνία».
Βασίλης Κικίλιας
Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, Dr. Ole Schroder, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας και τα προβληματικά της σημεία, στις επιτροπές προσφύγων και στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε ελληνικό επίπεδο, στην δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στα νησιά μας, στη Βόρεια Ελλάδα και στα σύνορά μας με την πΓΔΜ, καθώς και στις διαδικασίες φύλαξης των συνόρων μας.
http://www.paraskhnio.gr/