12 Ιουν 2016

Σαν να μην έγινε τίποτα - Μετά από το γιουχαρισμα εκαναν την εκδήλωση με τον Κατρούγκαλο σε μπαρ του Ηρακλείου! [Αποκλειστικές εικόνες]

Σε ένα από τα πλέον ιστορικά και γνωστά μπαράκια του Ηρακλείου κατέληξαν να κάνουν...
την εκδήλωση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τα συνεχή «θερμά» επεισόδια!


Όπως μπορεί να δει κανείς από τις

αποκλειστικες φωτογραφίες που παρουσιάζει το CretePlus.gr τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγαν στη λύση του νυχτερινου μαγαζιού για να γλυτώσουν από τα γιουχαϊσματα! Μάλιστα στον εν λόγω χώρο έγινε συμφωνα με πληροφορίες μια...μάζωξη των στελεχών όπως- όπως, προκειμένου να έχουν μια συνομιλία με τον Υπουργό Εργασίας!


Μια μάζωξη για την οποία έγινε και παράκληση να μη δημοσιοποιηθεί ως προς τον τόπο διεξαγωγής της, προκειμένου να μη συνεχιστούν τα επεισόδια. Νωρίτερα όπως έγραψε το CretePlus.gr  αντιεξουσιαστές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προχωρησαν στον αποκλεισμό της αίθουσας Ανδρόγεω όπου επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Κατρούγκαλος 

Ο αποκλεισμός ειχε ξεκινήσει από τις 7 το απόγευμα και μετά από απόφαση της  την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση υπό τον φόβο να μην ξεφύγουν τα πράγματα.



Να σημειωθεί πως ο υπουργός δεν εμφανίστηκε εκεί αλλά μεταφέρθηκε κατευθείαν στο... μπαράκι!

Από το πρωί

Οι αντιδράσεις ειχαν ξεκινήσει από το πρωί καθώς η υποδοχή στον Κατρούγκαλο έγινε με πανό και συνθήματα κατά των μνημονίων, ενώ ακολούθησαν χαρακτηρισμοί στο πρόσωπο του Υπουργού Εργασίας, ο οποίος είδε μετά την Καλαμάτα να γιουχάρεται και στο Ηράκλειο.

Από νωρίς, υπήρχαν υποψίες για την αναστάτωση που θα προκαλούσε ο Υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος με την άφιξη του, καθώς στο Ηράκλειο είχε σημάνει συναγερμός, με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας από νωρίς.

Οι φόβοι λοιπόν επαληθεύτηκαν. Η ένταση συνεχίστηκε και με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος επεδίωξε χειραψία αλλά ο Στέλιος Βοριάς δεν… του έτεινε το χέρι ,ενδεικτικό του κλίματος έντασης που εκρατούσε!

Μάλιστα στο σύντομο αλλά έντονο διάλογο που είχε με τον υπουργό ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου του ζήτησε να αποσυρθεί το επίμαχο νομοσχέδιο. Ο υπουργός του απάντησε ότι το νομοσχέδιο έχει ήδη ψηφιστεί, για να πάρει την απάντηση ότι οι νόμοι μπορούν και να καταργηθούν.

Στη συνέχεια ο υπουργός έχει συνάντηση με φορείς στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η συζήτηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Ο υπουργός Εργασίας είχε συνάντηση το πρωί στο δημαρχείο Ηρακλείου όπου κατευθύνθηκε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί πεζός . Με το δήμαρχο Ηρακλείου συζήτησαν για εργασιακά θέματα και ειδικότερα για θέματα προσλήψεων και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι  βουλευτές Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Απόλλωνας Φιλιππής , ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Παυλιδάκης και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Καλουδιώτη

Διήμερη επίσκεψη

Στο πλαίσιο διημέρης επίσκεψης ο Γιώργος Κατρούγκαλος έχει συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους του κόμματος σε Ηράκλειο και Λασίθι, με άξονα τα εργασιακά και το ασφαλιστικό.

Την Κυριακή περιοδεύει στο νομό Λασιθίου.Στις 11 το πρωί, μάλιστα είναι ένας από τους ομιλητές στο ξενοδοχείο "Ερμής" στον Άγιο Νικόλαο σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό-Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα εργασιακά δικαιώματα".

Πηγή