16 Ιουλ 2016

ΠΟσο μ@κ@κες πιαστηκαν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ δεν ξερουν τους λαους !!Πραξικόπημα στην Τουρκία! Ηττήθηκαν οι στασιαστές - Διάγγελμα Ερντογάν: Προδοσία, θα πληρώσουν βαρύ τίμημα - Στους δρόμους οι Τούρκοι

Το στρατιωτικό πραξικόπημα που εκδηλώθηκε στην Τουρκία, το βράδυ της Παρασκευής, φαίνεται σταδιακά και σταθερά να υποχωρεί. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επέστρεψε από την Μαρμαρίδα όπου βρισκόταν,
μέσα σε αποθέωση από τον λαό που τον περίμενε στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και σε διάγγελμά του, κατηγόρησε το "παράλληλο κράτος" που βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα, καλώντας παράλληλα τον στρατό να επιστρέψει στα στρατόπεδα και υπογραμμίζοντας ότι οι υπαίτιοι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα και πως ο στρατός "θα καθαρίσει οριστικά".
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR

 Ενημέρωση
είδος από :
  Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Ομπάμα και Κέρι
  16 νεκροί στη στρατοχωροφυλακή στην Άγκυρα
  Συνελήφθησαν 754 στρατιωτικοί σε σχέση με το πραξικόπημα, μετέδωσε το Ανατολή
Συνολικά 754 στρατιωτικοί έχουν συλληφθεί σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος από μια ομάδα στασιαστών στρατιωτών στην Τουρκία, η οποία φαίνεται πως έχει κατασταλεί σήμερα το πρωί, αλλά κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 60 ανθρώπους, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Εξάλλου πέντε στρατηγοί και 29 συνταγματάρχες παύθηκαν από τα καθήκοντά τους κατ' εντολην του υπουργού Εσωτερικών Εφκάν Αλά, διευκρίνισε το πρακτορείο.
  Μέχρι στιγμής ο Ερντογάν έχει "ξηλώσει" 29 στρατηγούς και 4 συνταγματάρχες

  Υποστηρικτές του Ερντογάν επιτέθηκαν σε πραξικοπηματίες στρατιώτες που είχαν παραδοθεί, λέει αυτόπτης μάρτυρας
Υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκαν σε ομάδα στρατιωτών που είχαν παραδοθεί σε γέφυρα της Κωνσταντινούπολης, αφού είχαν συμμετάσχει στην απόπειρα πραξικοπήματος, πριν η αστυνομία επέμβει για να τους διασώσει, δήλωσε στο Reuters αυτόπτης μάρτυρας.
Ο Ερντογάν κάλεσε επανειλημμένα τους υποστηρικτές του να βγουν στους δρόμους για να βοηθήσουν να κατασταλεί η απόπειρα πραξικοπήματος, για την οποία υποστήριξε πως πραγματοποιηήθηκε από μια φράξια των ενόπλων δυνάμεων πιστή στον αντίπαλό του, τον ιερωμένο Φετουλάχ Γκιουλέν που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ.
  Βίντεο: Τανκ περνάει πάνω από... ανθρώπους! Προσοχή! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
Το σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Conflict News...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε το εδώ
  Η Γερμανία στηρίζει Ερντογάν
Το Reuters μεταδίδει δήλωση του εκπροσώπου της Άγκελα Μέρκελ, που αναφέρει πως "η Γερμανία υποστηρίζει την εκλεγμένη κυβέρνηση της Τουρκίας".
  Καταδικάζει το πραξικόπημα ο Γκιουλέν
Με ανακοίνωσή του, ο Γκιουλέν, ο άνθρωπος που ο Ερντογάν κατηγόρησε πως βρίσκεται πίσω από τις ταραχές στην Τουρκία, καταδικάζει με τον σκληρότερο τρόπο το πραξικόπημα.
  Αστυνομική επιχείρηση στην Άγκυρα
Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Άγκυρα, όπου σε κυβερνητικό κτίριο, έχουν οχυρωθεί κάποιοι εκ των πραξικοπηματιών.