29 Ιουλ 2016

Ο ΣΤΟΥΡΑΝΡΑΣ ανελαβε να αποκαταστησει ολα τα στελεχη του Σκυλακακη.....Η κυβερνηση τι λεει για αυτο

ΝΕΟ ΜΗ ΕΚΕΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Το ποιος ειναι ο ΜΑΚΑΣ ΧΑΡΗς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Χάρης Μάκκας

Συμμετέχω στη Δράση για να συμβάλω στην αναπόφευκτη μεταρρύθμιση τού ελληνικού κράτους εντός του ευρωπαϊκού πυρήνα, και με βάση τις αρχές της κοινής λογικής, προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ τωρα τι εχουν γραψει για αυτον
Μα είναι απίστευτα τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Καλύτερα από το πλέον ευφάνταστο σενάριο ταινίας!Ο Χάρης Μάκκας λοιπόν, είναι ένας πάμπλουτος τραπεζίτης που ήλθε στην επικαιρότητα από τηνσυμμετοχή του στην IJPartners, εταιρεία στην οποία συμμετέχουν φιλικά πρόσωπα της οικογένειας Παπανδρέου με αιχμή του δόρατος τον κύριο Ντόρη Μαργελλο. Γνωστό από
 την μεγάλη απάτη με τον καλαμπόκι που μας διέσυρε στην Ευρωπαϊκή ένωση ( ο ίδιος αθωώθηκε). Στην ίδια εταιρεία συμμετέχει και η κυρία Μιράντα Ξαφά.Όλοι οι ανωτέρω έχουν κάνει αγωγή στον Πάνο Καμμένο, μετά την αναφορά του ότι η IJPartners εμπλέκεται με εταιρείες που εμπορεύθηκαν ασφάλιστρα κινδύνου για την κατάρρευση τηςΕλλάδας.Συγκεκριμένα για τον κύριο Μάκκα, η αναφορά του βουλευτή είναι χάδι συγκριτικά με αυτά που του καταλόγισε το “Βήμα” το 1997, όταν τον χαρακτήρισε “Κοράκι της Δραχμής”.Η παρέα των φανατικών μνημονιακών όμως φαίνεται ότι προκαλεί τις απίστευτες μα δεικτικές συμπτώσεις με …μεταφυσικές προεκτάσεις.Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες που έφτασαν στο μέιλ μας, σε ποιά εταιρεία νομίζετε ότι επίσης συμμετέχει ο ζάπλουτος τραπεζικός υπάλληλος;Δεν θα το πιστεψετε παιδιά, η εταιρεία όμως είναι υπαρκτή. Λέγεται……ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ!!!Δεν κάνουμε πλάκα, η εταιρεία σίγουρα υπάρχει, είναι κατασκευαστική και έχει έδρα την Βούλα!
Άτιμη μοίρα… Άκου συνεργάτης του …Τσολάκογλου!
απο το ολυμπια 
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ακομη ενα
και αυτο ΕΔΩ