1 Ιουλ 2016

ΕΓΙΝΕ ΤΟ… ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: Ο γαμπρός δημάρχου έστειλε στο νοσοκομείο την πρόεδρο της Κυλλήνης ! (ΦΩΤΟ)


Με γροθιές και τραβώντας τη από τα μαλλιά επιτέθηκε στην παραλία και μπροστά στους άναυδους λουόμενους ο γαμπρός του δημάρχου Ανδραβίδας την πρόεδρο της
Κυλλήνης με αφορμή δυσμενή σχόλια – οπως ο ίδιος λέει – που έκανε σε βάρος του στο Facebook.  Ο δράστης δεν άφησε από τα χέρια του του την πρόεδρο, παρά μόνο όταν επενέβησαν οι κάτοικοι της περιοχής και τότε, την εγκατέλειψε στην παραλία και εξαφανίστηκε.
Η πρόεδρος της Κυλλήνης Δήμητρα Φιτσάλου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας από την Πέμπτη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η κ. Φιτσάλου μιλώντας σήμερα στο IONION FM, μέσα από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας ανέφερε ότι ήταν σε άθλια κατάσταση και ότι πριν την επίθεση ο δράστης είχε προειδοποιήσει μέλη της οικογένειας της ότι θα την χτυπήσει, αν δεν κατεβάσει από το facebook σχόλια που αφορούσαν τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
«Πριν τον ξυλοδαρμό είχε τηλεφωνήσει στον αδελφό μου και τον προειδοποίησε ότι αν δεν διαγράψω τα σχόλια για τον δήμαρχο, θα με χτυπήσει.
Μετά ήρθε στην παραλία και άρχισε να μου ρίχνει γροθιές στο κεφάλι. Μου έλεγε θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω. Δεν έχουμε προηγούμενα από άλλες υποθέσεις και ούτε είχα άλλες επαφές με το συγκεκριμένο άτομο. Η αιτία ήταν τα πολιτικά σχόλια που έκανα για τον δήμαρχο», ανέφερε η κ. Φιτσάλου και πρόσθεσε ότι και στο παρελθόν είχε δεχθεί ανάλογες απειλές από το ίδιο πρόσωπο.
Στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της προέδρου Κυλλήνης από συγγενικό του πρόσωπο, αναφέρθηκε ο  δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ μιλώντας στο IONION FM. Ευχήθηκε περαστικά στην κ. Φιτσάλου και δήλωσε ότι ο ίδιος είναι ενάντια στην βία και τον ρατσισμό.  Ανέφερε ακόμα ότι η αιτία ήταν οι συγγενικές διαφορές ανάμεσα στην κ. Φιτσάλου και τον φερόμενο ως δράστη, που είναι και ο σύζυγος της κόρης του.
«Καταδικάζω την βία, όμως η αιτία δεν ήταν η πολιτική αντιπαράθεση, είχαν προσωπικά θέματα. Είχα δεχθεί και εγώ ρατσιστικά σχόλια από την κ. Φιτσάλου. Της εύχομαι περαστικά», ανέφερε ο κ. Μοράντ.
αμαλιαδα