21 Αυγ 2016

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ειναι <εργολαβος>...προωθει το ΠΑΣΟΚ!!!

Το γραφω τωρα ! Ο Χατζηνικολαου και η Real έχουν αναλαβει την εργολαβια της εισοδου παση θυσια,θυσία του ΠΑΣΟΚ και της Φωφαρας στο κυβερνητικο σχημα! Με εντολη Βαρδη!
( ερμε Κουλη ... ) ΥΓ Ειναι γνωστο οτι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ειναι η πολιτικη "αδυναμια" της οικογενειας! Οπως και οι παραδοσιακες σχεσεις με την οικογένειά Γεννηματα .... Απο την εποχή του Αντρεα ακομα !
Michalis Papadopoulos
Η μπογιά του Χατζηνικολάου έχει ξεφτίσει προ καιρού. Δεν έχει την απήχηση που είχε παλιά. Αλλωστε αυτό είναι και το πρόβλημα του παλιού καθεστώτος. Δεν τους ακούει κανείς, δεν πουλάνε εφημερίδες, δεν παίρνουν δάνεια έκλεισαν οι κρουνοί, δεν παίρνουν δουλειές συμφέρουσες, άρα οικονομικός πνιγμός. Οι κινήσεις του Τσίπρα έγιναν ως απεδείχθει με χειρουργικά ακριβές timing. Βέβαια οι διάφορες ....οικογένειες φαίνεται, ότι δεν έχουν την πραγματική αίσθηση του τι γίνεται στην κοινωνία και επιμένουν στις παλιές δοκιμασμένες συνταγές, προσπαθώντας να αρπαχτούν...από τα μαλιά τους, εικόνα μεταπολεμικής ξεπεσμένης αριστοκρατίας. Μολονότι το κράτος της διαφθοράς δεν έχει χάσει τελειως τον πολεμο, έχει χάσει όμως τις βασικότερες μάχες. Θέλει ακόμα υπομονη και επιμονή, γιατί είμαστε στην τελευταία και σκληρότερη φάση, αν ο Τσίπρας φτάσει στο πρώτο τρίμηνο του 2017 είναι χαμένοι όλοι οι παλιοί. Το σύστημα θα τα παίξει όλα τα τελευταία χαρτιά, συκοφαντίες, ψέματα, σενάρια, δηλώσεις "φίλων" του εξωτερικού, γλυψίματα στο Σόιμπλε και γενικά θα συμπαρασταθούν όλες οι ....."προοδευτικές δυνάμεις'. Προσοχή αυτό που υπολογίζουν πιο πολύ είνα την κόπωση του κόσμου, που έχει περάσει δύσκολα, αν και προσωπικά διακρίνω ότι αντιστέκεται.