21 Σεπ 2016

ΒΟΜΒΑ!!!!!!!!!!!!!AΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ούτε πόθεν, ούτε έσχες για τον ΣΚΑΪ και τον Γιάννη Αλαφούζο

Σωρεία παρατυπιών και παραβιάσεων της νομοθεσίας-Μείζον θέμα πλέον η συμμετοχή του Μr ΣΚΑΪ στην υπό εξέλιξη διαδικασία.Συνεχίζει να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι κρυφτό ο Γιάννης Αλαφούζος σε βάρος της
νομιμότητας και του Ελληνικού κράτους.
Παραβιάζοντας τους κανόνες ανταγωνισμού  και διαφάνειας που έχουν τεθεί  στον ευαίσθητο χώρο λειτουργίας των ΜΜΕ  και μάλιστα στο νέο τηλεοπτικό τοπίο  που διαμορφώνεται για άλλη μια φορά εμπαίζει τις Αρχές με φτηνά τρικ που θα καταπέσουν μια και δεν αντέχουν στην κρίση των αρμοδίων Αρχών και δικαστηρίων.
Του λείπουν για άλλη μια φορά όχι μόνο  ο τρόπος απόκτησής τους αλλά και τα ίδια τα λεφτά. Το έξυπνο πουλί όμως απ΄την μύτη πιάνεται.
Με διάτρητους ισολογισμούς και δανειακές συμβάσεις ήδη στο ενεργητικό του αυτή τη φορά προσπαθεί ο ανεπαρκής να επικαλεστεί επάρκεια οικονομικών μέσων με δανεισμό του ΣΚΑΪ , που του ανήκει κατά 98%, μετά  τον αμφιλεγόμενο νομικά  εξοβελισμό των μικρομετόχων Κυριακίδη και Σια, από την ναυτιλιακή εταιρεία σινιδιοκτησίας του, κατά δήλωσή του, Sea Diamond.
 Άνθρακες ο θησαυρός όμως καθώς  και το δάνειο είναι απόλυτα άκυρο αφού δεν έχει υποβληθεί  όπως προβλέπεται στην τηλεοπτική νομοθεσία.
 Και επειδή τζογάρισε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή  ξεχνώντας την υποχρέωση πόθεν έσχες εφευρίσκει δική  του κατασκευή, ότι δηλαδή στην παρούσα φάση ελέγχεται το πόθεν έσχες και η επάρκεια ύπαρξης των χρημάτων μόνον για την πρώτη δόση και όχι για τις επόμενες, που άκουσον άκουσον θα καλυφθούν  από την επιχειρηματική  του δραστηριότητα στην τηλεόραση τα δύο χρόνια που μας έρχονται.
Τι λέει ο άνθρωπος;
Με μόνον ζημιογόνες χρήσεις στο ενεργητικό  του ο ΣΚΑΪ  μέχρι σήμερα που το βρίσκει το πλεόνασμα για κάλυψη των 28 εκατομμυρίων ευρώ των δύο επόμενων δόσεων;
Ο Αλαφούζος και ο ΣΚΑΪ είναι γεγονός ότιδεν διαθέτουν καν τα 14 εκατομμύρια της πρώτης δόσης.
Δημιουργεί πικρία  και απορία το γεγονός  ότι εντελώς  αναιτιολόγητα η ΓΓΕΕ  δέχτηκε επάρκεια περιουσιακών στοιχείων του ΣΚΑΪ ενώ  απ΄τις δηλώσεις του προκύπτει το εντελώς αντίθετο.
Περιμένει ότι η ΓΓΕΕ  θα του κάνει τα στραβά  μάτια και δεν θα τον αφήσει μεταξεταστέο;
 Ή μήπως νομίζει ότι οι υποψήφιοι με το σωστό πόθεν έσχες θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια;
 Μήπως και μόνον μ αυτά  που προσκόμισε στη ΓΓΕΕ οι τράπεζες πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους και να διασφαλιστούν καταγγέλλοντας του τον δανεισμό;
Άλλο ένα μεγάλο  σκάνδαλο του ΣΚΑΪ και του Γιάννη Αλαφούζου ξετυλίγεται μπροστά μας και για το οποίο  θα επανέλθουμε.

 http://www.parapolitika.gr/article/380374/apokalypsioyte-pothen-oyte-eshes-gia-ton-skai-kai-ton-gianni-alafoyzo