30 Σεπ 2016

(Αντι)συνταγματικός εκβιασμός από τη ΝΔ ! “Ή ακυρώνετε τον διαγωνισμό, ή … κρατάμε μπλοκαρισμένο το ΕΣΡ !”

Την ξεκάθαρη θέση, ότι δεν πρόκειται να συναινέσει, όπως οφείλει από την επιταγή του Συντάγματος, στην συμπλήρωση και λειτουργία του ΕΣΡ, αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει και δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό για τις 4 άδειες, πήρ
ε σήμερα η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ασκώντας πλέον ανοιχτά έναν απροκάλυπτο εκβιασμό με βάση το Σύνταγμα … απόλυτα αντισυνταγματικό !!! ( Χθες το the faq έγραφε σχετικα … )
Την αφορμή σε αυτό, έδωσε η ( αναμενόμενη ίσως σε ορισμένους κύκλους της ΝΔ) συντεταγμένη αντίδραση μερίδας δικαστών του ΣτΕ στη διαδικασία που πρότεινε ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου.
«Μετά τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου υποψήφιων διεκδικητών τηλεοπτικής άδειας, καθώς και μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η υπόθεση “τηλεοπτικές άδειες” έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
« Μόνη λύση, η πρόταση που εξαρχής υπέβαλε η Νέα Δημοκρατία: Κατάργηση του νόμου Παππά και διεξαγωγή νέου διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ που παράλληλα συντάχθηκε πλήρως με τον Νομικό Σύμβουλο Alpha και Star Π Λαζαράτο…
http://thefaq.gr/