17 Σεπ 2016

Η «κουστωδία» του πρώην οικονομικού εισαγγελέα Μουζακίτη…



που είναι τώρα δικηγόρος της συζύγου Στουρνάρα…

Ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης, δικηγόρος σήμερα της συζύγου Στουρνάρα, είχε κόντρες από παλιά με την

εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου.

Ο Σπύρος Μουζακίτης είναι πλέον δικηγόρος και υπερασπίζεται όπως νομίζει και πιστεύει την κυρία Στουρνάρα. Να θυμίσουμε όμως, ότι είναι πρώην οικονομικός εισαγγελέας, που μαζί με τον κ. Πεπόνη, είχαν χειριστεί σημαντικές υποθέσεις και είχαν αναστατώσει το πανελλήνιο με τις παραιτήσεις και ξανά παραιτήσεις τους καταγγέλλοντας αόριστες κυβερνητικές παρεμβάσεις στο έργο τους.

Είναι…
όμως επίσης γνωστό, οτι είχαν αλλεπάλληλες κόντρες με την κυρία Ράικου, που παραμένει εισαγγελέας διαφθοράς, σε θέματα αρμοδιοτήτων και δικογραφιών.

Τώρα ο κ. Μουζακίτης μιλά αόριστα, χωρίς να αναφέρει το όνομα της, ότι χειρίστηκε η κυρία Ραικου την υπόθεση ελέγχου στο γραφείο της κυρίας Στουρνάρα «με δικονομικές αταξίες και το μυαλό πάει σε σκοπιμότητες».

Ας μιλήσει λοιπόν καθαρά τώρα που είναι δικηγόρος ο κ. Μουζακίτης. Τι εννοεί; Πάντως «κουστωδία δημοσιογράφων και καναλιών» που είπε σε συνέντευξή του ότι βρίσκονταν έξω από το σπίτι Στουρνάρα, κατά την διάρκεια του ελέγχου, μάλλον μόνον αυτός είδε. Γιατί, αν υπήρχε «κουστωδία», θα βλέπαμε και κανένα πλάνο από την έρευνα…